Libnet.ro
UNICEF

22:00

Restrictii de trafic pe mai multe strazi din Galati, de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Restrictii de trafic pe mai multe strazi din Galati, de Ziua Nationala a Romaniei

Calvarul soferilor va incepe la orele pranzului pe un segment din strada Domneasca si va continua spre dupa-amiaza pe strada Brailei. continuă pe Adevărul

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

VIDEO. UPDATE: Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Politia, vizata de tiruri. Manifestatii violente in mai multe orase din SUA. Obama face apel la calm

Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Darren Wilson l-a impuscat cu sase gloante pe tanarul de culoare Michael Brown. Evenimentul a avut loc la inceputul lunii august, in localitatea Ferguson din statul Missouri.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

Japonia: Mai multe zboruri au fost anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso (VIDEO)

Mai multe zboruri au fost anulate in Japonia din cauza eruptiei vulcanului Aso, au anuntat, joi, Japan Airlines JAL) si ANA Holdings, relateaza AFP. Japan Airlines a anulat cel putin 12 zboruri cu plecare de pe.

Vaslui: Prefectura a reclamat la Parchet 80 de persoane care ar fi votat de mai multe ori

Prefectura Vaslui a reclamat la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, ca aproximativ 80 de persoane din doua localitati din sudul judetului au votat de mai multe ori, informeaza Mediafax.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata la Miercurea Ciuc, minus 12 grade

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata, joi, la Miercurea Ciuc, cand termometrele au ariatat minus 12 grade, relateaza Mediafax. Meteorologii au anuntat, dupa o zi de miercuri insorit.

Cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde a fost consemnata, pentru a doua zi consecutiv, minima nationala a zilei in acest sezon, relateaza Mediafax.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 12 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperatura de minus 12,1 grade Celsius inregistrata joi dimineata.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )