Libnet.ro
UNICEF

20:00

Retailerul Sport Depot deschide primul showroom din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Retailerul Sport Depot deschide primul showroom din tara noastra

Proiectul de birouri Global City Business Park, detinut de fondul de investitii Global Finance, a semnat doua noi contracte, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sport Depot deschide primul showroom din Romania, in birourile Global City din Pipera

Zona Pipera devine din ce in ce mai mult o optiune pentru companiile aflate in cautarea unor spatii de birouri, in T2 acoperind peste 30% din activitatea de inchiriere. Astfel, in ultima luna, Global City Business Park, unul dintre principalele.

Franta va inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Franta va inchide in 2016 centrala nucleara de la Fessenheim, cea mai veche din tara, a confirmat noul ministru francez al Mediului, Philippe Martin, informeaza agentia EFE, conform Agerpres. intr-un.

Este cea mai depravata femeie din tara. A ajuns in inchisoare din cauza acestei fotografii

Pentru unele persoane, cuvantul demnitate este complet strain. Aceasta femeie din Rusia pur si simplu a oripilat mii de oameni prin gestul obscen pe care l-a facut. Ea s-a lasat fotografiata de concubinul ei,.

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )