Libnet.ro
UNICEF

12:15

Reteaua Ghita - Ponta de capusat bani europeni. incoltiti, Ghita ameninta, iar Ponta fuge

România Liberă România Liberă,
Reteaua Ghita - Ponta de capusat bani europeni. incoltiti, Ghita ameninta, iar Ponta fuge

Deputatul PSD Sebastian Ghita nu mai are acces la avere: DNA Ploiesti i-a pus sechestru pe tot ce are. in plus, procurorii au instituit sechestre asiguratorii si pe conturile a 24 de apropiati si a 51 de firme, printre care si Romania TV, in vederea aplicarii confiscarii speciale si a confiscarii extinse. continuă pe România Liberă

Bataie de joc pe bani europeni. Dupa pista de biciclete de doar 35 cm latime, primaria din Timisoara a inaugurat o pista la fel de ingusta, dar care trece printr-un restaurant (VIDEO)

Bataie de joc pe bani europeni. Primaria din Timisoara se mandreste cu una dintre cele mai inguste piste pentru biciclete, informeaza B1 TV. Pe langa faptul ca pe pista de biciclete e aproape imposibil sa.

EXPLOZIV. De ce trebuie audiat PONTA la DNA in dosarul HERTANU GHITA. Ponta e amenintat si FUGARIT, spune Ghita

Numele premierului Victor Viorel Ponta este vehiculat in dosarul grupului infractional organizat de la Prahova, in care, intre altii, sunt inculpati deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, precum si Iulian Hertanu, cumnatul premierului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )