Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteaua Sony PlayStation a fost victima unui atac informatic

Hotnews Hotnews,
 Reteaua Sony PlayStation a fost victima unui atac informatic

Sony a admis ca reteaua de gaming PlayStation, cu 53 de milioane de membri, a fost victima unui atac informatic revendicat de hackeri care spun ca au facut asta pentru a obliga gigantul japonez sa cheltuiasca mai mult pe securitatea informatica. Gruparea de hackeri a amenintat si ca ar fi o bomba la bordul unui avion cu care calatorea un inalt oficial Sony. continuă pe Hotnews

Sony, victima unui atac cibernetic: un oficial american a fost amenintat

O filiala a gigantului japonez Sony a anuntat ca, in weekend, a fost victima unui atac informatic, iar un avion la bordul caruia se afla un oficial american a fost vizat de o amenintare potrivit careia la bord se aflau explozibili, relateaza Mediafax.

Filiala a grupului Sony, vizata de un atac cibernetic

O filiala a grupului Sony a anuntat, luni, ca in timpul weekend-ului a fost victima unui atac informatic, informeaza site-ul oficial PlayStation. Sony suspecteaza grupul sau persoana care se prezinta sub numele de.

Cat de real este pericolul unui atac al Rusiei?

Pe masura ce criza de securitate din vecinatatea estica a Uniunii Europene si NATO avanseaza, iar razboiul din estul Ucrainei, alimentat de ambitiile post-imperiale ale Moscovei, este departe de a se incheia, discutiile privind apararea credibila inclusiv a Europei Centrale prind si ele contur. Nu mai e niciun secret ca tema centrala a Summitului NATO din 4-5 septembrie, din Tara Galilor, va fi legata de consolidarea flancului estic al Aliantei, de evaluarea capacitatii militare a aliatilor de a raspunde prompt si eficace unui eventual atac asupra unui stat membru de la frontiera rasariteana a blocului politico-militar si, in fine, de dilema infiintarii sau nu a una-doua baze militare permanente in regiune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )