Libnet.ro
UNICEF

20:15

Reteta Cozonac

Libnet Ro
Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac si pasca, te vei lasa induplecata sa o gatesti! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanita de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu tocanitei de cartofi .

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Reteta cu care nu vei da gres

Cozonacul este desertul traditional romanesc nelipsit de la masa de Paste. Acest desert, cu arome bogate si textura pufoasa, face senzatie de fiecare data. Daca vreti sa incercati ceva nou de sarbatorile pascale, puteti face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios si se face cu ingrediente putine. in continuare va prezentam Secretul celui mai bun .

Povestea celei mai controversate retete de cozonac din Romania. Pastorel Teodoreanu: Deci doamna, nu cedez un ou!

Scriitoarea Tatiana Niculescu relateaza, in recent-lansata carte Delicioasa poveste a cozonacului romanesc, probabil cea mai mare controversa cu privire la cozonaci din istoria Romaniei: fabuloasa reteta cu 50 de oua a lui Pastorel Teodoreanu.

Cu ce sa amesteci nuca pentru cozonac. Doua ingrediente transforma reteta ta de Paste

Cozonacul este desertul preferat al romanilor, iar de sarbatori nu lipseste niciodata de pe masa. in aceasta perioada, gospodinele muncesc din zori pentru a gati cele mai gustoase bucate traditionale. Puteti incerca urmatoarea reteta, daca nu ati pregatit deja cozonacul. Reteta traditionala de cozonac cu nuca Exista zeci poate sute retete de cozonac, in functie .

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

Mai sunt cateva zile pana la Paste, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paste. Acest desert are nevoie de multa indemanare si respectarea unor pasi importanti. Maicutele din Moldova au o reteta speciala de cozonac pentru Paste. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, mostenite din mosi stramosi. Drept urmare, astazi va aratam, .

Reteta de cozonac pufos impletit, cu nuca si smantana. Cea mai buna reteta de cozonac pentru masa de Pasti

Cu doar cateva zile inainte de Pasti, e vremea cozonacilor. Ingredientul secret pentru un cozonac pufos este, potrivit unor gospodine, smantana. Iata o reteta de cozonac cu nuca si smantana.

Reteta de Paste: Asa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta reteta de cozonac pufos cu nuca se caracterizeaza prin faptul ca intr-adevar iti ofera secretele unui cozonac gustos si pufos, care nu se intareste a doua zi ci isi pastreaza consistenta pufoasa. Iata cum trebuie sa prepari cei mai buni cozonaci: incepem cu aluatul de cozonac: Chiar daca faina este de calitate si ti .

Cozonac pufos cu nuca. Reteta traditionala si mod de preparare

Cozonacul pufos cu nuca este unul dintre deserturile traditionale pe care toata lumea il vrea pe masa de Paste, iar gospodinele cauta reteta perfecta, fie ca este vorba de una traditionala sau una mai neconventionala.

Pasca cu branza in aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul sa fie identic cu cel de la coferarie

Pasca cu branza in aluat de cozonac este absolut delicioasa si nu ai nevoie de multa experienta pentru a pregati aceasta reteta perfecta pentru masa de Paste.

Cozonac fara framantare, reteta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da gres, iese pufos si cu un gust divin

Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paste, insa acest desert traditional nu trebuie sa iti ia o zi ca sa il prepari. Exista retete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci si sa lasi aluatul sa creasca singur. Apoi, .

Cum se coace corect pasca. Reteta simpla recomandata de Chef Sorin Bontea

Nelipsita de pe mesele romanilor in perioada Pastelui, pasca este, alaturi de cozonac, desertul cu care asociem marea sarbatoare si care ne umple casa de miresme. Se intampla insa, din pacate, ca in unele situatii, in ciuda efortului depus de gospodine, preparatul sa iasa fie prea uscat, fie necopt.

Reteta de cozonac cu nuca. Cum prepari cel mai gustos si rumenit cozonac de Paste

Cozonacul este desertul traditional preferat la masa de Paste, iar gospodinele sunt in cautarea retetei perfecte pentru un cozonac pufos si plin de nuca.

Cozonac fara framantare pentru masa de Paste. Reteta salvatoare pentru gospodinele aflate in criza de timp

Cozonacul fara framantare este fraged si pufos, fiind vorba despre o reteta simpla, care nu necesita mult efort.

Reteta de cozonac pentru Paste cu care nu da gres nicio gospodina. Iese pufos si gustos. Nu e nevoie nici de framantare

Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paste si Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ti-am pregatit reteta de cozonac pentru Paste cu care nu da gres nicio gospodina. Se face super simplu si nu trebuie nici macar sa framanti la el. Secretele .

Cea mai cautata reteta de cozonac fara aluat. E gata in 20 de minute, iese o bunatate

Se apropie Pastele si trebuie sa ne pregatim deja lista cu preparatele pe care le pregatim. Nelispit de pe masa festiva este cozonacul, unul dintre vedetele acestei sarbatori. Daca vrei o reteta rapida, fara aluat si batai de cap, iata cea mai tare idee. E gata in doar 20 de minute si este de-a dreptul .

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

Reteta care face furori in Romania si cu care oricine, chiar si cei fara experienta in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie si musafiri, acest desert traditional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecti pasii indicati in randurile de mai jos, vei fi uimit de rezultate: iese pufos si .

Cozonac de Paste, reteta celebrului bucatar Barbosu. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos

Daca vreti sa pregatiti cozonac de Paste si sa nu dati gres la prepararea acestui desert delicios, un bucatar cunoscut in Romania a dezvaluit cum trebuie sa procedezi pentru a obtine cel mai bun cozonac. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos? Cozonac de Paste, reteta celebrului bucatar Barbosu Cozonacul .

Reteta speciala de cozonac pentru Paste. Cum trebuie sa impletesti aluatul, de fapt

Mai este foarte putin pana la sarbatorile pascale, asa ca gospodinele se pregatesc sa faca bunatati pentru cei dragi. Cozonacul este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa de Paste. Acesta este adorat de toti romanii, mai ales ca este pufos si are o umplutura delicioasa. Totusi, daca nu sunteti fani ai cozonacului clasic sau .

Manufactura din Miercurea Ciuc unde este creat baigli, cozonacul unguresc dupa reteta bunicii

Consumul de cozonaci si prajituri creste vertiginos in perioada sarbatorilor. La Miercurea Ciuc, intr-o mica manufactura, de doua-trei saptamani curg comenzile pentru baigli, un cozonac special specific locului. Cofetareasa ne-a spus ca prajitura are suflet si pentru asta trebuie facuta din inima.

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul retetei de zeci de ani

Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente si dorinta de a pune pe masa un desert traditional delicios, cu care sa iti rasfeti familia si musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obtine cel mai bun cozonac oparit. Reteta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere .

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )