Libnet.ro
UNICEF

12:01

Se retrage Crin Antonescu din cursa prezidentiala?.

România Liberă România Liberă,
Se retrage Crin Antonescu din cursa prezidentiala?.

Liderul liberalilor ar putea sa-si reconsidere candidatura pentru Palatul Cotroceni, daca reuseste sa-i convinga pe ceilalti lideri ai dreptei ca miza prezidentialelor este si schimbarea guvernului Ponta. Aceasta este lectia pe care a invatat-o Crin Antonescu din aventura USL. Candidatul PNL pentru Palatul Victoria este deja profilat: Klaus Iohannis. Despartirea PNL de PSD redeschide posibilitatea dreptei de a castiga alegerile prezidentiale, daca liderii din aceasta zona . continuă pe România Liberă

Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa la ora 20.00.

Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa la sediul PNL, duminica seara, la ora 20. Stire in curs de actualizare.

Crin Antonescu: Decizia ruperii USL nu a fost emotionala si este ireversibila

Decizia PNL de a iesi de la guvernare si de a rupe protocolul USL nu a fost una emotionala, a declarat, miercuri, liderul liberalilor, Crin Antonescu, acesta adaugand ca hotararea luata marti este.

Crin Antonescu: Tariceanu a lasat impresia ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar, a fost un moment trist. / Am avut marea bucurie de a dovedi ca nu in toate partidele se face politica doar pentru ciolan

Liderul liberal Crin Antonescu a comentat, miercuri, vizita lui Calin Popescu Tariceanu la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Victor Ponta, dupa ce conducerea partidului a adoptat rezolutia privind iesirea PNL de la guvernare: A fost un moment trist in istoria PNL, de a vedea un fost presedinte . ) intr-o pozitie jenanta de client aspirant la usa premierului. A lasat impresa ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar. ) Ii rog, ii invit pe toti membri PNL, pe toti liderii sai . ) sa-l tina minte in PNL pe Tariceanu ca pe tanarul care aparea in balconul Pietei Victoriei in 1990, ca pe premierul unei Romanii relativ prospere, ca un premier care s-a batut cu un presedinte abuziv. Nu ca pe omul singur care impotriva partidului si in spatele sau urca azi singur scarile catre usa lui Victor Ponta.

Crin Antonescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele PNL Crin Antonescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Apelul la unitatea USL facut de liberalul Calin Popescu Tariceanu si ultimele evenimente petrecute la sedinta de Guvern vor fi temele abordate de liderul PNL.

Crin Antonescu: PNL nu va obstructiona justitia in cazul Chitoiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, ca ii considera nevinovati pana la proba contrarie pe Daniel Chitoiu si Dan Radu Rusanu, vizati de procurorii DNA in dosarul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Totodata, liderul PNL a mentionat ca parlamentarii liberali nu vor obstructiona justitia in acest caz.

Crin Antonescu a cerut OFICIAL iesirea de la guvernare

Liderul liberal Crin Antonescu a cerut oficial, in sedinta PNL, iesirea de la guvernare. Antonescu a declarat ca, incepand din aceasta seara, protocolul USL nu mai este valabil. Presedintele PNL a declarat,.

Crin Antonescu: De doua saptamani premierul nu a agreat propunerea cu Johannis, preferam sa ne retragem de la guvernare. / Proiectul USL pe noi, PNL, ne-a costat foarte mult

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat luni ca, in conditiile in care premierul Victor Ponta nu a acceptat de doua saptamani propunerea liberalilor privind structura Guvernului cu Klaus Johannis vicepremier si ministru de Interne, PNL prefera sa se retraga de la guvernare. El mai spune ca, daca liberalii vor iesi de la guvernare, nu se creeaza o criza politica si ca parerea sa de rau este ca proiectul USL a costat foarte mult PNL.

Crin Antonescu critica abrogarea legii privind limbile regionale in Ucraina

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, considera ca abrogarea de catre Parlamentul de la Kiev a legii privind recunoasterea limbilor regionale, inclusiv cea romana, nu poate fi acceptata de.

Crin Antonescu: Marti seara convocam delegatia permanenta/ Noi nu vrem sa rupem USL

Liderul liberal Crin Antonescu a sustinut duminica seara o conferinta de presa pe tema crizei din Ucrainei, la finalul careia a precizat, referitor la USL, ca nu vrea sa rupa USL, insa, daca nu va primi un raspuns de la premierul Victor Ponta pana luni, marti seara va fi convocata delegatia permanenta pentru a discuta iesirea PNL de la guvernare.

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )