Libnet.ro
UNICEF

22:30

Se retrage! Una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie a anuntat ca renunta dupa Turneul Campioanelor

Adevărul Adevărul,
Se retrage! Una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie a anuntat ca renunta dupa Turneul Campioanelor

E momentul perfect sa te retragi, atunci cand esti in top, a declarat Martina Hingis. Jucatoarea minune a tenisului elvetian a anuntat ca renunta la tenis, de data aceasta definitiv. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa infrangerea cu Wozniacki: A fost una dintre cele mai proaste zile ale mele

Simona Halep a facut declaratii dupa infrangerea usturatoare cu Wozniacki. Sportiva a afirmat ca a fost una dintre cele mai proaste zile ale sale. Cred ca a fost una dintre cele mai proaste.

Pe urmele Iuliei Timosenko. Oksana Prodan din Cernauti, una dintre cele mai puternice femei din Ucraina

Parlamentara ucraineana originara din orasul Cernauti, Oksana Prodan Blocul lui Petro Porosenko),a fost inclusa in clasamentul 100 al celor mai influente femei din Ucraina, versiunea.

Faze tari: NASA a descoperit un sistem in care planetele sunt inca in formare; Descoperire paleontologica uimitoare: una dintre cele mai bine conservate fosile de Tyrannosaur a fost excavata din sud-vestul Statelor Unite

Un artist plastic din Olt i-a ridicat statuie Simonei Halep. Impresionat de fotografia in care Simona Halep imbaratiseaza buchetul de trandafiri in forma numarului 1, artistul a decis sa imortalizeze momentul. Cele trei litere din limba romana pe care le folosim cel mai putin. Au aparut in alfabet abia in 1982. Alfabetul roman actual este bazat pe alfabetul latin. Pana in anii '60 ai secolului XIX, in spatiul romanesc.

Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

O contabila din Bucuresti spune ca de cateva saptamani nu stie ce sa spuna clientilor ei despre ultimele modificari ale sistemului fiscal, scrie Bloomberg, care face o analiza a situatiei economice din Romania. Contabila, Georgiana Oncete, afirma ca in ultimii zece ani, de cand are aceasta afacere, nu a vazut atata confuzie.

Cele mai eficiente doua secrete anti-imbatranire

Una dintre cele mai frecvente masuri luate atunci cand vine vorba de incetinirea imbatranirii pielii este utilizarea protectiei solare. Cu toate acestea, specialistii sunt de parere ca exista factori mai importanti care pot influenta acest proces.

SFANTUL DUMITRU. Cele mai inspirate si originale urari

Joi, 26 octombrie, crestinii sarbatoresc Sfantului Dumitru, una dintre cele mai importante celebrari crestine. iti urez sa ai o zi a numelui la.

Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir

Simona Halep a avut un moment de cumpana anul acesta, cand a avut impresia ca titul s-a naruit, traind una dintre cele mai mari dezamagiri din viata ei. S-a intamplat dupa ce a pierdut.

Ecco Shoes incheie 2017 cu alte doua magazine, in Galati si Timisoara: ,,Cele mai mari vanzari le avem in orasele cu mai multe unitati

Retailerul danez de incaltaminte Ecco Shoes va deschide doua magazine anul acesta, in Galati si Timisoara, a anuntat Victor Tighinean, manager Ecco Shoes Romania, in cadrul retailArena 2017. Cu magazinele fizice nu putem merge decat in orasele.

Bloomberg:Cum haosul politic ar putea deraia una dintre cele mai fierbinti economii ale UE

Topaiala fiscala este doar unul dintre obstacolele cu care se confrunta afacerile din Romania, la mai putin de un an de la revenirea la putere a social-democratilor, oamenii de afaceri nestiind nici macar cum vor plati impozitul de la anul, cu mai putin de doua luni inainte ca masura sa intre in vigoare, arata Bloomberg, intr-o analiza.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care sa nu le ratezi azi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )