Libnet.ro
UNICEF

08:30

RETROSPECTIVA Romania, elevul silitor care in 2013 a luat doar note mici de la Fondul Monetar International

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RETROSPECTIVA Romania, elevul silitor care in 2013 a luat doar note mici de la Fondul Monetar International

In relatia cu Fondul Monetar International, ne-am indeplinit numai o parte din masurile trasate pentru 2013, astfel ca primim doar o nota la limita de trecere. Astazi platim ultima rata pe acest an la imprumutul din 2009. continuă pe Wall-Street Ro

Business report: Retrospectiva. Romania, elevul silitor care in 2013 a luat doar note mici de la Fondul Monetar International; Povestea canadianului cu interese imobiliare care a resuscitat o fabrica de pe vremea Regelui Carol I; Grecia extinde taxele pe

TOP 300 Capital: Gheorghe Hagi, din ce in ce mai bogat. Averea lui Gheorghe Hagi este in urcare. Conform ultimei editii a Top 300 Capital Cei mai bogati romani, averea lui Hagi este estimata la 16-17 milioane euro. Noutate pentru datornici: Legea falimentului personal s-ar putea aproba in Parlament, la anul. Parlamentul pregateste deblocarea a doua initiative legislative foarte importante pentru persoanele supraindatorate.

RETROSPECTIVA Romania, elevul silitor care in 2013 a luat doar note mici de la Fondul Monetar International

In relatia cu Fondul Monetar International, ne-am indeplinit numai o parte din masurile trasate pentru 2013, astfel ca primim doar o nota la limita de trecere. Astazi platim ultima rata pe acest an la imprumutul din 2009.

Romania va folosi de anul viitor doar energie hidro si nucleara.

Populatia va fi alimentata de anul viitor, in regim reglementat, doar cu energie produsa de Nuclearelectrica SNN) si Hidroelectrica, informeaza Mediafax. Hidroelectrica si Nuclearelectrica s-au calificat in baza unei metodologii. Daca un producator termo sau unul regenerabil ar fi avut preturi mai bune ar fi intrat si ei, a declarat Emil Calota, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energie ANRE). Conform lui Calota, anul viitor piata reglementata va .

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )