Libnet.ro
UNICEF

12:00

REVISTA BLOGURILOR: Aproape jumatate din pretul unei beri ajunge la stat

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Aproape jumatate din pretul unei beri ajunge la stat

Victorkapra publica un studiu despre romani si internet. Vlad Dulea spune ca aproape jumatate din pretul unei beri ajunge la stat. Iar Claudiu Ciobanu vorbeste despre cum va arata media in viitor. continuă pe România Liberă

Aproape jumatate din ajutoarele alimentare au ajuns la beneficiari in primele doua zile de distribuire

Aproape jumatate din ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeana pentru persoanele cu situatie materiala dificila din municipiul Arad au ajuns la beneficiari in primele doua zile de distribuire. in municipiul Arad au fost primite pachete cu alimente pentru 6635 de beneficiari.

Meteorolog: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, sustine jurnalistul Mihai Jurca pe blogul sau personal, citandu-l pe.

Romica Jurca: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, explica meteorologul Romica Jurca, pe blogul The Guide al.

REVISTA BLOGURILOR: Romanii si internetul

Chinezu vorbeste despre romani si internet. Zoso arata de ce jurnalistii auto nu mai primesc masini la teste. Iar Adela Parvu publica 10 idei de rafturi din cutii pentru decorul peretilor.

REVISTA BLOGURILOR: Cum ar fi daca si medicii s-ar comporta precum soferii

Victorkapra se intreaba cum ar fi daca si medicii s-ar comporta precum soferii. Vlad Dulea prezinta 10 fotografii cu trenul graffiti din Gara Cluj-Napoca. Iar Zoso vorbeste despre Departamentul de intins Cabluri.

Google recunoaste ca advertiserii irosesc banii pe mai mult de jumatate din reclamele online, din care peste jumatate nu apar niciodata la vedere

Google a anuntat ca 56,1% din reclamele de pe internet nu sunt niciodata la vedere, insemnand vizibile pe monitoare timp de o secunda sau mai mult, scrie Quartz. Compania de masuratori online a raportat.

INML: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit din cauza unei infectii pulmonare

Medicii Institutului National de Medicina Legala INML) au stabilit ca fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, a decedat marti in Spitalul Penitenciar Rahova, ca urmare a unei infectii pulmonare, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )