REVISTA BLOGURILOR. Care sunt minusurile aplicatiei Google News in versiunea romaneasca
Bloggerii scriu, miercuri, despre minusurile aplicatiei Google News, lansate marti si in varianta romaneasca, dar si despre numarul tot mai mare de accidente rutiere. continuă pe România Liberă
• Google News invata romana ca tu sa te informezi mai usor
Daca ai vrut vreodata sa te informezi prin intermediul Google, dar fara sa cauti online, cel mai probabil ai ajuns la News. Acum, News invata si romana. Google News are de astazi si versiune romaneasca. Poti citi cele mai recente stiri si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara si sa personalizati [] Google News invata romana ca tu sa te informezi mai usor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .
• Google News are de acum si versiune romaneasca
Agregatorul de stiri Google News are de acum si versiune romaneasca. cuprinzand stiri si articole recente din cele mai importante publicatii si bloguri din tara. Agregatorul a fost lansat la nivel mondial in 2002 in varianta beta si in 2006 in varianta oficiala, de atunci numarul de tari incluse crescand continuu. Google News este disponibil in 28 de limbi, acoperind 45 de tari.
• Google News si-a lansat versiunea romaneasca
Versiunea romaneasca a serviciului Google News a fost lansata marti, pe aceasta putand fi citite stiri si articole recente de la unele dintre cele mai importante publicatii si bloguri din Romania, scrie.
• Google News si-a lansat versiunea romaneasca
Versiunea romaneasca a serviciului Google News a fost lansata marti. Astfel, serviciul pune la dispozitie stiri si articole recente de la unele dintre cele mai importante publicatii si bloguri din Romania.
• REVISTA BLOGURILOR. De ce le place strainilor mancarea romaneasca
Bloggerii scriu, marti, despre meciurile de handbal din Supercupa Romaniei, dar si despre motivul pentru care strainii indragesc mancarurile traditionale romanesti.
• Care sunt strategiile eficiente de atragere a clientilor
Mirela Popa: Am vazut ca foarte multe companii folosesc preturi care se termina in cifra 9; de exemplu, 19 lei in loc de 20 de lei. Este o strategie eficienta? .