Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA BLOGURILOR: Ce i-ai arata unui american care vine in Romania pentru prima data?

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Ce i-ai arata unui american care vine in Romania pentru prima data?

Zoso deschide revista blogurilor de miercuri si ne spune cate ceva despre perlele de la BAC. Petreanu ne arata cum stirile citite, auzite sau vazute ne pot afecta starea de spirit. Chinezu scrie despre revenirea la blogging. Cristian Florea ne intreaba ce i-am arata unui american care vine in Romania pentru prima data. Iar Alexandra Blas spune ca nu se lauda des, dar cand o face, chiar are cu ce. continuă pe România Liberă

REVISTA BLOGURILOR: Stiu niste baieti, care stiu niste baieti, care stiu cum se face coca

Chinezu deschide revista blogurilor de luni cu un articol despre ce ar trebui sa invete copii la scoala. Vlad Dulea vorbeste despre cea mai buna aplicatie de travel pentru smartphone. Cristian Florea ne spune cum niste tineri craioveni au venit cu o idee noua de promovare a pizzeriei lor. Adela Parvu ne arata o casa speciala, construita in doar sase saptamani. Zoso prezina un videoclip cu ardeleanca falnica - o tanti de de ani ce se antreneaza la sala. Iar Claudiu Ciobanu vorbeste despre primul sfert de fionala al CM de Fotbal din Brazilia.

REVISTA BLOGURILOR: Mioritica disparitie a doamnei Guerrilla.

Chinezu deschide revista blogurilor de marti cu o Scrisoare deschisa adresata olimpicilor romani. Cristian Florea scrie despre un Concurs pentru cei care-i apreciaza pe romani. Un fel de casastiti. Adela Parvu scrie despre cum Dintr-o ruina au facut o casa sarmanta, cu incaperi lungi si inguste bine organizate. Zoso scrie despre Mioritica disparitie a doamnei Guerrilla. Claudiu Ciobanu scrie: Plec in tabara, in Social Media Summer Camp.

30 de cadavre, descoperite la bordul unui pescador care transporta imigranti, in Canalul Siciliei

Marina italiana a descoperit aproximativ 30 de cadavre, in noaptea de duminica spre luni, la bordul unui pescador care transporta imigranti. Conform primelor investigatii, migrantii care au murit s-ar fi asfixiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )