Libnet.ro
UNICEF

08:30

REVISTA BLOGURILOR. Un raport privind sporul populatiei din Marea Britanie, publicat cu o zi inainte de referendum

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. Un raport privind sporul populatiei din Marea Britanie, publicat cu o zi inainte de referendum

Cele mai nebunesti scenarii dupa care s-au facut pelicule celebre sunt totusi mai cuminti decat realitatea. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Consecintele Brexitului pentru Premier League: Christian Eriksen, primul fotbalist care anunta ca vrea sa plece din Marea Britanie

Christian Eriksen, jucator la Tottenham, este primul jucator care a anuntat ca vrea sa plece din Marea Britanie in urma referendumului de joi in care s-a votat iesirea din Uniunea.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Iohannis, consultari la Cotroceni pe tema referendumului din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pe prim-ministru, pe Guvernatorul BNR, dar si pe liderii partidelor politice pentru a se consulta pe tema referendumului din Marea Britanie. I-am invitat astazi, la.

REVISTA BLOGURILOR. 30 la suta dintre copiii romani institutionalizati primesc tratament psihiatric

Bloggerii continua sa analizeze situatia din sistemul medical romanesc, iar informatiile nou aparute sunt la fel de ingrijoratoare.

O organizatie a romanilor din Europa cere Guvernului si presedintelui sa inceapa negocieri cu Marea Britanie privind situatia romanilor din Regat

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere presedintelui Klaus Iohannis si Executivului sa inceapa de urgenta discutii cu Guvernul din Marea Britanie in care sa negocieze situatia romanilor care au ales sa lucreze in aceasta tara, transmite Agerpres.

Reactii dupa votul din Marea Britanie: Extremistii cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana (VIDEO)

Liderii partidelor extremiste si nationaliste din Europa cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana. Astfel de mesaje vin din Franta, Italia sau Olanda, informeaza B1 TV. Prima care a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )