Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA PRESEI: Abuzul in serviciu ar putea fi scos din Codul Penal

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Abuzul in serviciu ar putea fi scos din Codul Penal

Presa de luni trece in revista principalele evenimente de pe scena politica interna, dominata, in mod traditional, de scandaluri de coruptie. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Presedintele Iohannis este in conflict cu directorul SIE

Presa de vineri analizeaza scandalurile din societatea romaneasca, scandaluri in care sunt implicate, mai mult sau mai putin discret, si institutiile de forta ale statului.

Revista presei: Miron Cozma a colaborat cu Securitatea sub numele Paul

Miron Cozma, minerul care a condus mineriada sangeroasa din 1990 la ordinele lui Ion Iliescu, ar fi fost informator pentru Securitate. Numit si Luceafarul huilei, Miron Cozma ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod Paul. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca [].

Revista presei: bataile de la Euro 2016 au consecinte tragice

Evenimentele sportive importante rezulta deseori in manifestari violente din partea suporterilor infocati, iar Euro 2016 nu face o exceptie. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )