Libnet.ro
UNICEF

10:30

REVISTA PRESEI. Bucurestiul, lider incontestabil in topul coruptiei locale

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Bucurestiul, lider incontestabil in topul coruptiei locale

Din ziarele de joi, aflam ca Bucurestiul este liderul incontestabil al topului coruptiei locale din Romania, citim despre romanii instariti care au probleme cu ANAF, despre antreprenorii inregistrati la Registrul Comertului, dar si despre faptul ca reducerea taxelor risca sa fie compromisa de excesele ANAF si de populism. continuă pe România Liberă

Harta coruptiei din Romania. Bucurestiul, liderul incontestabil al topului coruptiei

Bucurestiul este liderul incontestabil al topului coruptiei locale din Romania, cu 4. 71 condamnari la 10. 000 de locuitori, urmat de judetele Maramures, Bacau, Caras-Severin si Giurgiu.

Cine sunt coruptii dovediti in justitie din Vrancea. Portalul Romania Curata si Societatea Academica Romana au lansat Harta coruptiei locale

Societatea Academica Romana si portalul Romania Curata au lansat astazi o aplicatie online, denumita Harta coruptiei locale, care ofera informatii despre cazurile instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie in fiecare judet din Romania.

Bucurestiul, fruntas la coruptie. Consulta Harta coruptiei locale si vezi pe ce loc se afla judetul in care locuiesti

Bucurestiul, urmat de judetele Maramures, Bacau si Caras-Severin se afla in topul national al coruptiei, Capitala avand 4,71 condamnari la 10. 000 de locuitori, iar la polul opus se afla judetele Salaj.

REVISTA PRESEI. Care era relatia lui Nicolae Ceausescu cu Securitatea

In ziarele de marti, citim cum ajungi fara sa stii actionar la SIF si dator la Fisc pentru venituri din dividende, care era relatia lui Ceausescu cu Securitatea, cum au ajuns micii evazionisti sa foloseasca din plin casele de marcat, dupa controalele din ultima perioada. Citim si despre reabilitarea termica a cladirilor de locuinte, dar si despre topul masinilor preferate de hotii romani.

REVISTA PRESEI 16.04.2015

ADEVARUL *Ce ii leaga pe proprietarii RCS and RDS, Dedeman si Banca Transilvania Banca Transilvania si RCS and RDS s-au gasit, din motive diferite, in atentia presei financiare din ultimele zile, dupa ce banca clujeana a platit peste 700 de milioane de euro pentru Volksbank, iar RCS and RDS a pierdut un om cheie de la conducerea companiei, Alexandru Oprea, cel care este creditat, alaturi de Zoltan Teszari, pentru succesul grupului de televiziune, telefonie si internet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )