Libnet.ro
UNICEF

23:00

REVISTA PRESEI: Cui foloseste suspendarea lui Basescu

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cui foloseste suspendarea lui Basescu

Adevarul explica cui foloseste o suspendare ritualica a presedintelui Traian Basescu. Wall-Street prezinta proiectul pilot prin care persoanele fizice din Bucuresti si Ilfov vor putea primi informatii fiscale in sistem electronic. Gandul scrie despre concediul de doua saptamani la mare pe bani publici al presedintelui CJ Botosani si al sotiei sale, facut ca sa moara dusmanii de ciuda. Capital arata ca Patriciu lasa mostenire un munte de complicatii. Ziare. com prezinta tinerii care spun povestile nestiute ale Bucurestiului. Iar Gazeta Sporturilor arata de ce depinde plecarea lui Cristi Tanase de la Steaua. continuă pe România Liberă

Cui foloseste o suspendare ritualica a presedintelui Traian Basescu

Analistii politici contactati de Adevarul sustin ca, in plan electoral, Elena Udrea si Victor Ponta ar avea prea putin de castigat daca presedintele Traian Basescu ar fi suspendat, iar, pe plan extern, imaginea Romaniei ar fi terfelita.

REVISTA PRESEI: Voiculescu catre Nastase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit in tara

Adevarul explica de ce a ales-o Traian Basescu pe Elena Udrea pentru a o sustine la alegerile prezidentiale. Capital arata ca sistemul penitenciar este o gaura de un miliard de lei pe an. Evenimentul Zilei vorbeste despre sarbatorirea zilei nationale a Romaniei pe 23 august. Gandul prezinta mesajul lui Voiculescu pentru Adrian Nastase. Wall Street scrie despre marea capuseala RCA, o poveste de succes in stil piramidal. Hotnews scrie ca evaziunea fiscala este o enorma gaura neagra pentru Romania. Ziare. com spune povestea Magdei, modelul din carucior. Iar Sport. ro arata cea mai mare ratare din cariera lui Mutu.

Ponta: Nu excludem SUSPENDAREA lui Basescu, daca se va mai manifesta ca sef de campanie al lui Udrea

PSD nu exclude deloc posibilitatea suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu, daca acesta va continua sa se manifeste doar ca sef de campanie al Elenei Udrea. Declaratia a fost facuta de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )