Libnet.ro
UNICEF

12:00

REVISTA PRESEI. O interceptare pierduta: cazul Kovesi - Mossad. Cine pe cine a ascultat?

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. O interceptare pierduta: cazul Kovesi - Mossad. Cine pe cine a ascultat?

Ziarele de joi scriu despre scandalul spionarii sefei DNA, dar si despre decizia magnatului Ion Tiriac de a-si trecere averea intr-o fundatie din Panama. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI 06.04.2016

2016 *ADEVARUL *RISE Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, scriu jurnalistii de la RISE Project.

REVISTA PRESEI 07.04.2016

ADEVARUL *Laura Codruta Kovesi, spionata de fosti agenti ai Mossad pentru razbunare Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost spionata de fosti agenti Mossad, in incercarea de a o compromite. Doi dintre spioni au fost arestati la Bucuresti, iar unul a marturisit tot. Procurorii DIICOT, care au deschis o ancheta in acest caz, banuiesc ca in spatele actiunii se afla a victima a DNA, care ar fi avut tot interesul sa se razbune.

Scandalul Kovesi-Mossad: Avocatul israelienilor arestati la Bucuresti ar avea legaturi cu Omar Hayssam (VIDEO)

Cei doi angajati ai firmei israeliene care au fost arestati preventiv dupa ce au fost acuzati de DIICOT ca au incercat sa o spioneze pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, vor sa fie liberi. Cei doi au.

Ancheta in cazul Kovesi vizeaza angajatii unei companii private

Ambasada Israelului la Bucuresti a precizat miercuri ca autoritatile israeliene nu sunt implicate in cazul prezentat de mass-media din Romania privind incercarile de intimidare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de catre fosti ofiteri de informatii israelieni, misiunea diplomatica aratand ca ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )