Libnet.ro
UNICEF

08:00

REVISTA PRESEI. Presedintele ICR: Am avut relatii cu Securitatea, dar nu am semnat.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Presedintele ICR: Am avut relatii cu Securitatea, dar nu am semnat.

Adevarul prezinta, marti, un interviu cu noul presedinte al Institutului Cultural Roman ICR)- Lilian Zamfiroiu: Am avut relatii cu Securitatea, dar nu am semnat. In interviul acordat publicatiei, Lilian Zamfiroiu vorbeste despre activitatea sa in presa comunista, despre informatiile date securistilor care i-au propus un angajament in perioada studentiei si despre uimitoarea sa ascensiune. In Evenimentul Zilei citim: DNA ramane spaima coruptilor. Topul politicienilor si magistratilor . continuă pe România Liberă

Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al ICR: Am avut relatii cu Securitatea, dar nu am semnat un angajament

Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), vorbeste intr-un interviu acordat Adevarul, difuzat marti, despre activitatea sa in presa comunista, precum si despre informatiile date securistilor, care i-au propus un angajament in perioada studentiei. Tot marti, Militia Spirituala publica dosarul de cadre al lui Lilian Zamfiroiu intocmit de catre Sectia cadre a Comitetului Central CC) al Uniunii Tineretului Comunist UTC).

INTERVIU Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al ICR: Am avut relatii cu Securitatea, dar nu am semnat

Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al Institutului Cultural Roman, vorbeste despre activitatea sa in presa comunista, despre informatiile date securistilor care i-au propus un angajament in perioada studentiei si despre uimitoarea sa ascensiune.

Noul presedinte al ICR, Lilian Zamfiroiu, recunoaste ca a avut relatii cu Securitatea

Noul presedinte al Institutului Cultural Roman, Lilian Zamfiroiu, a avut relatii cu Securitatea, insa nu a dat note informative. O recunoaste chiar el, intr-un interviu pentru Adevarul. Acesta a spus si cum a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )