Libnet.ro
UNICEF

10:00

REVISTA PRESEI: Ce rol joaca Traian Basescu in campania electorala.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Ce rol joaca Traian Basescu in campania electorala.

Ce rol joaca Traian Basescu in campania electorala, titreaza Adevarul in editia de vineri: Potrivit analistilor, Traian Basescu a intrat in campanie electorala dupa doar trei zile de la debutul ei, prilejul fiindu-i dat de prima declaratie de la Palatul Cotroceni, dupa referendumul din 29 iulie. Pe 12 noiembrie, seful statului a dat startul atacurilor dure la adresa USL, lovindu-i unde ii doare mai tare: nominalizarea premierului. Replicile celor de la USL nu au intarziat sa apara, acestia . continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: USL face ZID ca sa il scape pe Stan de ARESTARE.

Ce rol joaca Traian Basescu in campania electorala, titreaza Adevarul in editia de vineri: Potrivit analistilor, Traian Basescu a intrat in campanie electorala dupa doar trei zile de la debutul ei, prilejul fiindu-i dat de prima declaratie de la Palatul Cotroceni, dupa referendumul din 29 iulie. Pe 12 noiembrie, seful statului a dat startul atacurilor dure la adresa USL, lovindu-i unde ii doare mai tare: nominalizarea premierului. Replicile celor de la USL nu au intarziat sa apara, acestia .

Ce rol joaca Traian Basescu in campania electorala

Potrivit analistilor, Traian Basescu a intrat in campanie electorala dupa doar trei zile de la debutul ei, prilejul fiindu-i dat de prima declaratie de la Palatul Cotroceni, dupa referendumul din 29 iulie.

Subiectele Zilei: Armaghedonul lui 'Mos Teaca': Dobritoiu si Antonescu s-au cunoscut pe o canapea; Fabuloasa poveste a romanului care, in ultimul an, a semnat contracte de 1 miliard de euro cu statul; Calea cartii: cum a plecat Aurora Simionescu din

Ce rol joaca Traian Basescu in campania electorala. Potrivit analistilor, Traian Basescu a intrat in campanie electorala dupa doar trei zile de la debutul ei, prilejul fiindu-i dat de prima. Romania si votul privind Palestina. Romania nu sustine solicitarea Palestinei de a primi statutul de stat observator nemembru ONU, dar nu spune un nu categoric ca SUA, ci unul mai.

REVISTA PRESEI: Proxeneta celebra - membra cu state vechi in PNL.

Traian Basescu: Asa cum Antonescu este bolnav de somn, asa Ponta este mitoman, bolnav de minciuna, titreaza Adevarul in editia de miercuri: Presedintele Traian Basescu a participat, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, moderata de Robert Turcescu. Presedintele a oferit detalii despre negocierile de la Bruxelles, dar si despre evolutiile politice interne. Leoreanu nu rateaza o zi ca sa se umple de ridicol: Primarul incatuseaza la Roman simbolul Pietei Universitatii .

REVISTA PRESEI 28.11.2012

ADEVARUL *Traian Basescu: A and sa cum Antonescu este bolnav de somn, a and sa Ponta este mitoman, bolnav de minciuna Pre and sedintele Traian Basescu a participat, mar and ti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, moderata de Robert Turcescu.

Cristian Sima: L-am sfatuit pe Traian Basescu sa-si dea demisia si sa organizeze personal ...

Cristian Sima, fostul director general al Bursei din Sibiu, a povestit in exclusivitate pentru B1 TV, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, cum a decurs ultima sa intalnire cu presedintele Traian Basescu, intalnire care s-a petrecut in vara lui 2012, in campania pentru referendum, si ce sfaturi i-a dat sefului statului, informeaza b1. ro. Ultima data l-am vazut pe presedinte in campania pentru referendum, la sediul HotNews. I-am spus: Domnule presedinte, sunteti intr-o situatie foarte .

Preoti implicati in campania electorala a lui Gigi Becali, in schimbul unor sume mari de bani

In perioada de post, multe pot fi tentatiile. Pentru unii preoti insa, campania electorala s-a dovedit a fi cea mai mare dintre ele. Chiar daca Patriarhia interzice implicarea intr-o campanie politica,.

Sondaj IRES: Romanii nu sunt interesati de campania electorala si nu-si cunosc candidatii.

Romanii nu sunt prea interesati de campania electorala si nu-si cunosc decat in mica masura candidatii din colegiile in care locuiesc, releva un studiu sociologic realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) si dat publicitatii marti, potrivit Agerpres. |La mijlocul campaniei electorale, mai putin de jumatate dintre alegatori stiu cine candideaza pentru functia de deputat in colegiul de care apartin si putin peste o treime stiu cine sunt candidatii pentru Senat. Peste .

Campania electorala s-a mutat la Academia Romana

Campania electorala nu ocoleste nicio institutie si niciun eveniment public in aceasta perioada.

Presedintele Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat joi, 29 noiembrie a. c. , Decretul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )