Libnet.ro
UNICEF

18:30

Revolta intr-o inchisoare din Atena: doi morti si peste 20 de raniti

Adevărul Adevărul,
Revolta intr-o inchisoare din Atena: doi morti si peste 20 de raniti

Doi detinuti au murit si cel putin 21 au fost raniti duminica seara in cursul unei revolte care a izbucnit intr-o inchisoare din Atena, a anuntat Ministerul grec al Justitiei, informeaza AFP si Le Figaro. continuă pe Adevărul

Doi morti si cel putin 20 de detinuti raniti, dupa o bataie intr-o inchisoare din Atena

Doi barbati au fost ucisi, iar cel putin alti 20 au fost raniti duminica intr-o confruntare violenta intre detinuti, la inchisoarea Korydallos din Atena, relateaza Ekathimerini, citat de Mediafax.

Grecia. Doi morti si 21 de raniti intr-un penitenciar din Atena

Doi detinuti, inchisi intr-un penitenciar din Grecia, au fost ucisi si alti 21 raniti, in urma unui conflict violent ivit intre bandele rivale din inchisoarea Korydallos din Atena. Problemele au aparut in.

Tragedia de la Charlie Hebdo, la un pas sa se repete. DOI morti dupa un atac armat la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed

Tragedia de la publicatia franceza Charlie Hebdo a fost la un pas sa se repete intr-un orasel din statul american Texas. Doi barbati inarmati au deschis focul in fata unui centru cultural unde avea loc o.

CONFESIUNE. Cum a supravietuit o femeie intr-o inchisoare americana, timp de 22 de ani, asteptand sa fie executata

O femeie din Statele Unite ale Americii, in varsta de 51 de ani, a trait peste doua decenii intr-o celula, condamnata la moarte, dupa ce a fost acuzata pe nedrept ca a pus la cale uciderea copilului ei. Ea a fost prima femeie condamnata la moarte in statul Arizona, din 1932, si a doua care sa fie exonerata. in 23 martie 2015, cazul ei a fost inchis.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie doi procurori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind eliberarea din functie a doi magistrati. Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat decretele privind eliberarea din functia de.

Minune intr-un sat din judetul Vaslui: O icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza de cateva saptamani

Locuitorii unui sat din judetul Vaslui sunt convinsi ca asist zilnic la o minunie. Oamenii spun ca o icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop lacrimeaza de saptamani bune,.

Minune intr-un sat din judetul Vaslui: O icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza de cateva saptamani (VIDEO)

Locuitorii unui sat din judetul Vaslui sunt convinsi ca asist zilnic la o minunie. Oamenii spun ca o icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop lacrimeaza de saptamani bune,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )