Libnet.ro
UNICEF

09:30

Revoltator! Un sef din China isi obliga angajatele sa il sarute in fiecare dimineata pentru a incuraja relatiile bune intre colegi (VIDEO)

B1 B1,
Revoltator! Un sef din China isi obliga angajatele sa il sarute in fiecare dimineata pentru a incuraja relatiile bune intre colegi (VIDEO)

Intr-o companie din China, seful isi obliga angajatele sa il sarute pe gura in fiecare dimineata inainte de a incepe munca. Imaginile au starnit revolta internautilor,. continuă pe B1

Seful unei companii din China isi obliga angajatele sa-l sarute la inceputul programului VIDEO

Seful unei companii din China isi obliga angajatele sa-l sarute pe gura in fiecare dimineata, inainte de munca. Imaginile cu ciudatul ritual au devenit virale pe retelele sociale, starnind revolta internautilor.

Caz revoltator. in fiecare dimineata, patronul alinia angajatele si le saruta pe rand pana la ultima - VIDEO

Un caz revoltator a ajuns in atentia opiniei publice din China. Patronul unei firrme din Beijing a facut o regula din a le cere angajatelor sale sa stea aliniate in fiecare dimineata si sa il.

Viralul zilei: Obicei din China: mireasa se lasa pipaita de nuntasi ca sa faca bani pentru luna de miere

Se pare ca acest obicei chiar exista in anumite zone ale Chinei. Mireasa isi dezveleste sanii, iar nuntasii o pipaie si se fotografiaza cu ea, contra unei sume de bani menita sa-i ajute pe tinerii casatoriti sa mearga in luna de miere :).

ATP Beijing: Andy Murray, castigatorul turneului din China

Andy Murray 2 ATP) l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov 20 ATP), scor 6-4, 7-6, in finala turneului de la Beijing China Open) si si-a adjudecat al 40-lea trofeu al carierei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )