Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rex Tillerson afirma ca presedintele Trump i-a cerut sa reconstruiasca relatia cu Rusia

Hotnews Hotnews,
 Rex Tillerson afirma ca presedintele Trump i-a cerut sa reconstruiasca relatia cu Rusia

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a afirmat marti, in Noua Zeelanda, ca presedintele Donald Trump i-a cerut sa ignore problemele de la Washington si sa incerce sa reconstruiasca legaturile cu Rusia, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Rex Tillerson: Donald Trump a fost clar in ceea ce priveste incercarea de a reface relatiile cu Moscova

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a declarat ca presedintele Donald Trump a transmis ca disputa pe tema anchetelor referitoare la legaturile dintre anturajul sau si Rusia nu ar trebui sa submineze.

Presedintele Trump apreciaza ca izolarea diplomatica a Qatarului face parte din roadele vizitei sale din Orientul Mijlociu

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a apreciat marti dupa-amiaza ca primul sau turneu international, care a inclus si o vizita de stat in Arabia Saudita, a dat inceput sa dea roade, dupa ce o alianta araba condusa de Riad a decis sa intrerupa relatiile diplomatice cu Qatar si sa izoleze bogata natiune din Golful Persic, transmite BBC.

Casa Alba: Presedintele Trump nu va recurge la privilegiul sau executiv pentru a bloca audierea lui Comey in Senat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu are de gand sa recurga la privilegiul sau executiv pentru a bloca audierea fostului director al Biroului Federal de Informatii, James Comey, in Comisia de Informatii a Senatului, transmite DPA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )