Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate alegeri locale 2016 Bacau. Cosmin Necula a castigat detasat primaria

Antena3 Antena3,
Rezultate alegeri locale 2016 Bacau. Cosmin Necula a castigat detasat primaria

Candidatul PSD Cosmin Necula este creditat cu circa 31% din sufragii, in vreme ce candidatul de pe locul doi, Cristinel Manolache, are circa 14% din voturi, aproape la egalitate cu Dragos Luchian, care s-a clasat pe locul trei, inaintea lui Romeo Stavarache. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BACAU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BACAU

Deputatul Cosmin Necula, candidatul PSD la functia de primar al municipiului Bacau, a declarat pentru AGERPRES ca a votat pentru schimbare, pentru un viitor mai bun, plin.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Cine a castigat Primaria Brasov

Un numar de 15 candidati, 10 din partea formatiunilor politice si cinci independenti, care s-au inscris la Biroul Electoral Municipal in cursa pentru functia de.

Rezultate alegeri locale 2016 Arad. Gheorghe Falca a castigat detasat un nou mandat

Potrivit rezultatelor provizorii puse la dispozitie de Biroul Electoral Central, primarul in functie, Gheorghe Falca, a castigat detasat Primaria Aradului. Candidatul Partidului National Liberal a obtinut 24. 159 de voturi. Principalul sau contra-candidat, independentul Sebastian Bulumac sustinut de PSD) a contabilizat 14. 067 de voturi.

Rezultate alegeri locale 2016 Mures. Cate mandate au castigat partidele in Consiliul Local

Rezultatele oficiale ale alegerilor locale 2016 il confirma pe Dorin Florea drept primarul municipiului Targu-Mures. in ceea ce priveste numarul de mandate obtinute, UDMR a luat cele mai multe mandate in consiliul local, iar supriza vine din partea primei formatiuni politice, infiintate dupa schimbarea legii partidelor. POL a castigat 3 mandate de consilieri local.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )