Libnet.ro
UNICEF

10:00

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Mihai Razvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Mihai Razvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu se afla pe locul al doilea in privinta voturilor obtinute in Colegiul senatorial 1 Arad, obtinand 33,6 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul USL Ovidiu Marian a primit 45,8 procente, conform rezultatelor partiale date publicitatii de BEJ, informeaza Mediafax. Potrivit Biroului Electoral Judetean BEJ) Arad, la ora 7. 00 in judet erau numarate voturile pentru Senat din 168 de sectii din cele 439, respectiv 38,2 la suta. In Colegiul Senatorial 1, . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Primarul Falca, multumit de rezultate, sustine ...

Purtatorul de cuvant al ARD Arad, primarul Gheorghe Falca, l-a prezentat, luni, pe Mihai Razvan Ungureanu, drept castigator al unui mandat de senator, afirmand ca, potrivit calculelor facute, ARD a obtinut in judet si doi spre trei deputati, transmite corespondentul MEDIAFAX. Intr-o conferinta de presa organizata la sediul PDL Arad, la care au fost prezenti liderii judeteni ai PDL si candidatii ARD din judet, Mihai Razvan Ungureanu a fost prezentat .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

Candidatii USL Arad s-au clasat primii in noua colegii din cele zece din judet, in patru din ele USL castigand in mod direct, celelalte mandate, intre care si cele pentru care au candidat Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Seculici, urmand sa intre la redistribuire, arata datele finale. Potrivit rezultatelor finale date publicitatii de Biroul Electoral Judetean BEJ) Arad, USL a obtinut, in medie, aproximativ 47 la suta din voturile aradenilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )