Libnet.ro
UNICEF

07:00

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Borbely, despre USL: Nu am decis inca, evident, ce fel ...

Vicepresedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat, la Miercurea Ciuc, ca reprezentantii Uniunii nu au decis deocamdata ce fel de colaborare va fi, daca va fi sau nu cu USL, printre punctele de negociere fiind masuri economice, legea minoritatilor, modificarea Constitutiei, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este important acest semnal al discutiilor intre UDMR si USL - n. r. ) si trebuie sa va spun ca, de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de a avea ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse in conditii cu totul speciale si si-a exprimat convingerea ca alianta va obtine peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, potrivit Mediafax. Citeste si USL castiga, dar nu scapa de emotii Scorul obtinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite in conditii cu totul speciale. Intr-o luna .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Cred ca Basescu va da dovada de intelepciune ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca presedintele Traian Basescu va da dovada de intelepciune si premierul propus de USL, respectiv Victor Ponta, va fi si cel desemnat in aceasta functie, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Cred ca si presedintele Traian Basescu va avea suficiente resurse sa dea dovada de intelepciune si premierul propus de USL, adica .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ludovic Orban: Multumesc lui Chiliman si echipei PNL ...

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 demisa pe nedrept in prag de campanie, potrivit Mediafax. In primul rand, ii multumesc domnului Andrei Chiliman a carui sustinere in aceasta campanie a fost decisiva pentru rezultatul care cred ca va fi cel mai bun rezultat la .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Regimul politic care s-a incheiat astazi instiga ...

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca regimul politic care s-a incheiat astazi instiga la ura Faptul ca am castigat colegiul ma bucura foarte tare. Legat de colegiul 6 este interesant sa vedeti ca ARD a luat 5%. Eu am comunicat in mod oficial decizia luata de USL. Am vorbit cu domnul Hunor Kelemen acum cateva minute si mi-a comunicat ca UDMR vrea sa faca parte din majoritatea parlamentara. Eu intind .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentantii USL in sectii sa ne ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica, la venirea la sediul USL, speranta ca reprezentantii USL in sectiile de votare sa-si respecte obligatia de a trimite la sectii copiile proceselor verbale pentru numaratoarea paralela si sa nu plece, Doamne fereste!, la bautura, potrivit Mediafax. Intrebat, duminica seara, daca sistemul numaratorii paralele a USL mai functioneaza, Dragnea a raspuns: Ala de care spune Videanu ca e ilegal? .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ilie Sarbu obtine aproximativ 65 la suta din voturi, ...

Ilie Sarbu, candidat in Colegiul 4 din Timis pentru un nou mandat de senator, a obtinut aproximativ 65 la suta din voturi, conform numaratorii paralele facute de USL Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit numaratorii paralele a USL Timis, Ilie Sarbu a obtinut un scor de aproximativ 65 la suta in Colegiul 4 pentru Senat. In localitatea Victor Vlad Delamarina, Sarbu a obtinut 95 la suta din .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chelaru: Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa ...

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Chelaru a precizat ca pana in acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputatilor s-au numarat voturile din 9 sectii de votare din totalul de 49. Citeste si USL .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )