Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate de 100% la bacalaureat la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia

Hotnews Hotnews,
 Rezultate BAC 2013 Promovabilitate de 100% la bacalaureat la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia

Colegiul Liceal Militar Mihai Viteazul Alba Iulia este singurul liceu din Alba unde nu exista niciun absolvent care a picat bacalaureatul. Toti cei 111 elevi au luat note de trecere la BAC 2013, scrie Agerpres. Cele mai slabe rezultate s-au inregistrat la Liceul Tehnologic Timotei Cipariu Blaj, unde au trecut examenul doar patru absolventi, din care trei din seriile anterioare. continuă pe Hotnews

REZULTATE BAC 2013. Promovabilitate de 100% la Bacalaureat in liceele militare.

Ministerul Apararii Nationale anunta ca promovabilitatea la examenul din Bacalaureat in liceele militare este de 100%, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat al MApN, toti cei 342 de absolventi ai colegiilor militare liceale din Alba Iulia, Breaza si Campulung Moldovenesc au promovat examenul de Bacalaureat. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,4%. Vezi ce nota ai luat la BAC si care sunt procentele de promovare pe JUDETE! In .

REZULTATE BAC 2013 VRANCEA. Promovabilitatea la bacalaureat este de peste 50%.

In judetul Vrancea, promovabilitatea la bacalaureat este de 54,63 la suta, cu 12 puncte procentuale mai mare decat in 2012, scrie Mediafax. La Colegiul National Unirea din Focsani promovabilitatea este de suta la suta. De asemenea, trei abcolventi au obtinut media 10 la examen. Suntem pe un trend ascendent, asa cum si in 2012 a fost o crestere de 5 procente fata de 2011. Ne continuam cresterea procentuala a promovabilitatii la bacalaureat. Scaderea procentului .

REZULTATE BAC 2013 BRAILA. Promovabilitatea la bacalaureat, cea mai mare din tara.

REZULTATE BAC 2013 Braila. In judetul Braila, promovabilitatea la bacalaureat este de 74,17 la suta. Este este mai mare procent din tara. La Colegiul National Gheorghe Murgoci din municipiul Braila promovabilitatea este de suta la suta. Acest rezultat obtinut se datoreaza seriozitatii cu care candidatii au abordat acest examen. In ultimii ani, la Braila, mergem pe varianta ca cei care invata pot avea rezultate. In plus, ar fi de remarcat ca nu avem niciun candidat eliminat din cauza .

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la doua licee din Satu Mare

Sase elevi din judetul Satu Mare au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor anuntate inainte de solutionare contestatiilor. In acelasi judet exista insa si doua licee la care s-a inregistrat promovabilitate zero, scrie Agerpres. Este vorba despre Liceul Tehnologic Tarna Mare unde niciunul dintre cei 8 candidati nu au trecut bacalaureatul si Liceul Tehnologic 'Simion Barnutiu' din Carei, unde toti cei 32 de elevi inscris la BAC au luat note sub limita necesara pentru a promova examenul. Citeste in articol cum au scapat liceele cu promovabilitate zero de orice sanctiune.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la trei licee din Constanta

Rezultatele sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului 2013, inainte de solutionarea contestatiilor, au adus o promovabilitate zero la trei institutii de invatamant din judetul Constanta. Este vorba despre un grup scolar, o scoala de arte si meserii si un liceu din comunele Cumpana, Dobromir si Nicolae Balcescu, unde niciun elev nu a reusit sa treaca BAC-ul, scrie Agerpres.

REZULTATE BAC 2013 BUZAU. Promovabilitatea la bacalaureat este de peste 60%.

Promovabilitatea la bacalaureat este de 63,99 la suta in judetul Buzau, cu peste zece procente mai mare decat anul trecut, informeaza Mediafax. Zece candidati au obtinut media 10, dintre care noua sunt de la Colegiul Bogdan Petriceicu Hasdeu, Potrivit inspectorului scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Geta Burducea, procentul de promovabilitate inainte de contestatii este 63. 99, peste 70 la suta dintre candidatii din sesiunea actuala promovand examenul. La .

REZULTATE BAC 2013 VASLUI: Promovabilitate de 61,2 la suta.

Promovabilitatea la bacalaureat in judetul Vaslui este de 61,2 la suta in prima sesiune din acest an, inainte de contestatii, cu 12 procente mai mare fata de 2012, cand au promovat 49 la suta din candidati, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit datelor oficiale prezentate de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui, 65,25 la suta dintre absolventii din acest an inscrisi la bacalaureat au obtinut cel putin media sase, in timp ce 38,1 la suta din candidatii din .

REZULTATE BAC 2013 BRASOV: Promovabilitatea este de 61,72%.

Promovabilitatea la bacalaureat este de 61,72 la suta in judetul Brasov, cu aproape 12 procente mai mare fata de anul trecut, la un liceu inregistrandu-se promovabilitate de suta la suta, iar niciun candidat nu a reusit sa obtina media 10, transmite Mediafax. Dintre cei 3. 911 de candidati inscrisi la bacalaureat, 2. 309, respectiv 61,72 la suta, au reusit sa promoveze examenul. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,4%. Vezi ce .

REZULTATE BAC 2013 BISTRITA: 58,31 la suta din candidati au promovat BAC-ul.

Examenul de bacalaureat a fost promovat de 58,31 la suta din candidatii din Bistrita-Nasaud, promovabilitatea fiind cu 16,7 puncte procentuale mai mare decat in 2012, in timp ce la un liceu din judet s-a inregistrat promovabilitate 100%, fiind un singur candidat, iar la altul - zero, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Bistrita-Nasaud, dintre cei 2. 708 elevi care s-au prezentat la examen, 1.

REZULTATE BAC 2013 ARGES: Promovabilitatea este de 57,6%.

REZULTATE BAC 2013 ARGES: Promovabilitatea la bacalaureat este de 57,6 la suta in judetul Arges, unde exista cinci elevi cu media 10, transmite Mediafax. Patru dintre cei cinci candidati care au obtinut media 10 sunt de la Colegiul National Zinca Golescu, iar unul de la Colegiul National I. Bratianu, ambele unitati de invatamant din Pitesti. In judetul Arges s-au inscris la bacalaureat 6. 238 de candidati, dar s-au prezentat 5. 957, zece dintre acestia fiind .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )