Libnet.ro
UNICEF

09:30

REZULTATE BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Candidatii din promotiile vechi, mai buni decat proaspetii absolventi

Adevărul Adevărul,
REZULTATE BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Candidatii din promotiile vechi, mai buni decat proaspetii absolventi

Primele rezultate au fost afisate la avizierele centrelor de examen din toata tara, urmand ca, in aceeasi zi, sa fie depuse contestatiile, in intervalul orar 12. Rezolvarea contestatiilor se va realiza intre 3 si 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi facute publice pe 5 septembrie. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Candidatii sustin astazi proba la alegere

Peste 53. 800 de candidati sustin miercuri proba la alegere a profilului. Ei dau examen la materiile: biologie, geografie, chimie, informatica, logica, economie, psihologie, sociologie si filosofie.

REZULTATE BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Promovabilitatea in judetul Buzau este de 30,88%

Primele rezultate au fost afisate la avizierele centrelor de examen din toata tara, urmand ca, in aceeasi zi, sa fie depuse contestatiile, in intervalul orar 12. Rezolvarea contestatiilor se va realiza intre 3 si 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi facute publice pe 5 septembrie.

REZULTATE BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Astazi se afiseaza notele de la a doua sesiune de Bac

21% dintre candidati au promovat la a doua sesiune de Bac potrivit datelor preliminare ale Ministerului Educatiei. Primele rezultate se afiseaza luni, pana in ora 12:00, la avizierele centrelor de examen din toata tara, urmand ca, in aceeasi zi, sa fie depuse contestatiile, in intervalul orar 12. Rezolvarea contestatiilor se va realiza intre 3 si 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi facute publice pe 5 septembrie.

Rezultate Bacalaureat - septembrie 2013: doar 20,1% dintre candidati au reusit sa treaca de examenul maturitatii

Daca si-a imaginat cineva ca dupa rezultatele foarte bune din vara, la Bacalaureatul de toamna va fi la fel, s-a inselat amarnic. Rezultatele sunt foarte slabe, Galatiul fiind sub media nationala. Nu trebuie insa sa ne facem griji pentru ca vorbim despre candidati slabi, care abia au promovat corigentele.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Nici un candidat din Vrancea nu a fost eliminat din examen pentru frauda

Primele rezultate vor fi afisate luni, 2 septembrie, pana in pranz, iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 5 septembrie.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 - Promovabilitate scazuta in Maramures

Sesiunea de Bacaluareat din aceasta toamna a dat mari batai de cap candidatilor maramureseni. Astfel se face ca doar 18,91 % din absolventi au reusit sa promoveze examenul, restul fiind declarati respinsi.

REZULTATE BACALAUREAT Doar o cincime dintre candidatii din Neamt au promovat sesiunea a doua a examenului

Reprezentantii Inspectoratului Scolar JudeteanNeamt anunta ca promovabilitatea de la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat este de 22,31%.

Marfa confiscata din Centrul Vechi.

Marfa in valoarea de peste 51. 000 de lei a fost indisponibilizata de politistii bucuresteni la controalele efectuate sambata noapte la societatile comerciale din Centrul vechi al Capitalei, informeaza un comunicat de presa al DGPMB emis duminica. Politistii au efectuat controale pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale, a muncii la negru si la gri la societatile comerciale care au ca obiect de activitate alimentatie publica. Cu aceasta ocazie, au fost controlate zece societati .

Rezultate bacalaureat 2013. Peste 1.000 de elevi din Alba afla notele la examenul de toamna

Candidatii care au sustinut sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat afla luni, 2 septembrie, rezultatele la probele scrise. in Alba au fost prezenti 1. 108 elevi din cei 1. 341 inscrisi. Tot luni se pot depune contestatii, iar rezultatele finale vor fi afisate in 5 septembrie.

Rezultate Bacalaureat 2013. Mai putin de un sfert dintre candidati au trecut examenul de toamna

Candidatii care au sustinut sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat afla luni, 2 septembrie, rezultatele la probele scrise. Tot astazi, elevii nemultumiti de punctajul primit pot depune contestatii, iar rezultatele finale vor fi afisate in 5 septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )