Libnet.ro
UNICEF

08:30

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. Cum arata notele elevilor de clasa a VIII-a, dupa contestatii

România Liberă România Liberă,
REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. Cum arata notele elevilor de clasa a VIII-a, dupa contestatii

Numarul mediilor de 10 obtinute de candidatii suceveni la evaluarea nationala a crescut de la 25 la 29, in timp ce ponderea mediilor peste 5 a ajuns la aproape 80%, dupa solutionarea contestatiilor. continuă pe România Liberă

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. Topul scolilor cu cele mai bune rezultate la examen

Scoala cu cea mai mare medie a notelor obtinute de elevi la examenul de Evaluare Nationala, respectiv 9,62, este Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati, arata un clasament publicat de Ministerul Educatiei.

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Topul scolilor cu cele mai mari medii la Evaluarea Nationala

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul evaluare. edu. ro, rezultatele obtinute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Nationala 2015. Scoala cu cea mai mare medie a.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Hunedoara dupa contestatii

Rezultate Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii. Absolventii claselor a VIII-a vor afla pe data de 30 iunie rezultatele finale la Evaluarea Nationala. Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015 dupa contestatii se afiseaza pe edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Cluj, dupa contestatii

Rezultatele finale la Evaluare Nationala 2015 vor fi facute publice marti. Lucrarile elevilor care au facut contestatii vor fi recorectate. Notele finale vor fi publicate de adevarul. ro in scurt timp dupa afisarea rezultatelor finale la Evaluarea Nationala 2015 pe edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Satu Mare, dupa contestatii

Rezultatele finale la Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii vor fi facute publice marti. Lucrarile elevilor care au facut contestatii vor fi recorectate. Notele finale vor fi publicate de adevarul. ro si vor putea fi consultate si pe edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Salaj, dupa contestatii

Rezultatele finale la Evaluare Nationala 2015 vor fi facute publice marti, 30 iunie. Lucrarile elevilor care au facut contestatii vor fi recorectate. Notele finale vor fi publicate de edu. ro si vor putea fi consultate si pe adevarul. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Sibiu, dupa contestatii

Rezultatele finale la Evaluare Nationala 2015 vor fi facute publice marti, 30 iunie. Lucrarile elevilor care au facut contestatii vor fi recorectate. Notele finale vor fi publicate de adevarul. ro la scurt timp dupa afisarea acestora pe edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Dolj dupa contestatii

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii. in acest an, la examenul de Evaluare Nationala in judetul Dolj au participat 5. 343 de elevi. Candidatii nemultumiti de notele obtinute au depus contestatii, iar rezutatele finale la Evaluare Nationala 2015 vor fi afisate pe data de 30 iulie. Ele pot fi aflate si pe edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Prahova, dupa contestatii

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii. Absolventii de clasa a VIII-a din Prahova care au depus contestatii vor afla marti, 30 iunie, rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015. Notele vor fi afisate la avizierele scolilor, dar si pe site-ul edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Maramures, dupa contestatii

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii. Duminica a fost ziua in care s-au recorectat lucrarile celor nemultumiti de notele obtinute la Evaluarea Nationala 2015, in Maramures. Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015 vor fi publicate de adevarul. ro, la scurt timp dupa afisarea acestora pe edu. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )