Libnet.ro
UNICEF

21:00

REZULTATE FINALE TITULARIZARE 2013. Doar 1,3% din profesorii care au depus contestatie au reusit sa isi mareasca nota

Adevărul Adevărul,
REZULTATE FINALE TITULARIZARE 2013. Doar 1,3% din profesorii care au depus contestatie au reusit sa isi mareasca nota

156 de cadre didacticedin judetul Dolj care au participat la examenul de titularizare au depus contestatii. Doar 1,3% au reusit sa isi mareasca notele sub 5, iar astfel au fost admise pentru a candida la un nou post in invatamantul preuniversitar. continuă pe Adevărul

TITULARIZARE 2013: Doar un sfert dintre candidatii care au promovat examenul au reusit sa se si titularizeze

La Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau a avut loc vineri repartizarea in sedinta publica pe posturile titularizabile a candidatilor care au obtinut minim nota 7 la examenul de titularizare din 30 iulie.

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Doar 1,2 % dintre profesorii de la Olt care au depus contestatie au reusit sa-si mareasca nota

Rezultate dezamagitoare pentru profesorii-candidati din judetul Olt care au participat la examenul de Titularizare de saptamna trecuta. Dintre cei 138 de dascali care au depus contestatii, doar 11 au reusit sa isi mareasca notele sub 5 obtinute initial si, astfel, sa fir admisi pentru a candida pentru un post nou in invatamantul preuniversitar.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Rata de promovare de 81% dupa contestatii

Rata de promovare a probei scrise din cadrul concursului de Titularizare 2013, pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar 30 iulie), dupa solutionarea contestatiilor, este de 81,03%, in crestere cu 1,14% fata de procentul inregistrat inainte de depunerea contestatiilor 79,89%), potrivit Ministerului Educatiei.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Dupa contestatii, numarul profesorilor care s-au titularizat a ...

Procentul profesorilor care au obtinut peste 7 la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar a crescut cu 1,39% dupa rezolvarea contestatiilor, informeaza Ministerul Educatiei. Numarul candidatilor care au obtinut nota 10 a crescut cu o cifra: de la 160 la 161. Cel mai ridicat procent al notelor peste 7 s-a inregistrat in judetul Iasi 58,3%), iar cel mai scazut, in judetul Mehedinti 30,9%), sustine Ministerul Educatiei, .

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Procentrul de promovabilitate la titularizare a crescut la peste 80%, in Maramures

Rezultatele finale la titularizare au fost afisate, iar ca urmare a acestora proncentul de promovabilitate in Maramures a cresut la 80,24%, cu 1,32 de procente mai mult decat inainte de contestatii.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Procent mai mare de promovabilitate in Vaslui in urma rezolvarii contestatiilor

Astazi au fost afisate rezultatele finale la examenul de titularizare, procentul de promovabilitate in judetul Vaslui fiind mai mare cu 0,67 procente fata de cel de dinaintea corectarii contestatiilor.

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Au fost afisate notele finale, dupa contestatii

Ministerul Educatiei a afisat in urma cu putin timp rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, la proba scrisa a examenului de titularizare din 30 iunie.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Joi, 8 august, se afiseaza notele finale la examen

Joi, 8 august, are loc afisarea rezultatelor la Titularizare, care le asigura profesorilor un post in sistemul de invatamant preuniversitar. Acesta a fost primul examen pe care l-au dat absolventii de facultate care vor sa se angajeze la o scoala.

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Sapte candidati, salvati de contestatii

Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, la examenul de titularizare, a majorat numarul candidatilor din Salaj care pot participa, maine, la repartizarea pe cele 82 de posturi titularizabile existente in acest moment in invatamantul preuniversitar salajean.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Note de 1 si 2 la examenul de titularizare in Dambovita

Profesorii din Dambovita si-au dat cu stangul in dreptul la examenul de titularizare. Candidati care au reusit sa isi scrie doar numele pe foaia de examen aveau de gand sa vina frumos imbracati la clasa si sa le predea elevilor, pe langa materie si lectii de viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )