Libnet.ro
UNICEF

12:30

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. O treime dintre elevii inscrisi au obtinut medii de promovare

Adevărul Adevărul,
REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. O treime dintre elevii inscrisi au obtinut medii de promovare

Doar o treime dintre elevii hunedoreni de clasa a XII-a care au sutinut examenele de simulare a Bacalaureatului au obtinut o medie de peste 6, care le-ar fi asigurat promovarea Bacalaureatului. continuă pe Adevărul

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Elevii din Alba au rezultate slabe la matematica

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 in judetul Alba indica, asa cum era de asteptat, note mici obtinute de elevii claselor a XI-a si a XII-a. Absolventii din acest an au inregistrat procente de note peste 5, de 52 la suta la Matematica si 58 la suta la Limba si literatura romana. La clasa a XI-a rezultatele sunt si mai proaste.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Rezultate catastrofale la clasa a XI-a in Teleorman

Rezultatele obtinute de elevii de clasa a XI-a la simularea examenului de bacalureat sunt catastrofale. Doar 29,66% dintre ei au luat peste 5. 00 la Limba romana si doar 22, 87% au trecut cu bine de proba obligatorie a profilului, unde au fost evaluati la Matematica si Istorie. Nici colegii lor mai mari din clasele a XII-a nu se pot lauda cu rezultate bune.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Zece licee din Buzau nu au ar fi avut nici macar un promovat

Liceenii buzoieni au obtinut rezultate extrem de slabe la simularea examenului de Bacalaureat, desfasurata saptamana trecuta. Cu astfel de rezultate, doar 33,37 la suta dintre liceenii de clasa a XII-a ar fi promovat examenul maturitatii. La zece unitati buzoiene de invatamant nu s-a obtinut nici macar o medie generala mai mare de 6,00.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Circa jumatate dintre elevi nu au luat 5

Mai bine de jumatate dintre elevii de clasa a XII-a au luat note sub 5 la simularea examenului de Bacalaureat. Situatia este si mai dezastruoasa la clasa a XI - a unde putin peste 36% dintre elevi au reusit sa ia note peste 5. Cadrele didactice sustin insa ca se asteptau la rezultate si mai proaste.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Matematica a dat batai de cap liceenilor

Simularea bacalaureatului da la iveala suprize la Calarasi, insa reprezentantii ISJ spun ca notele obtinute sunt mai bune decat ale elevilor de clasa a VIII. Elevii de clasa a XI-a care au sustinut testarea la Limba romana si la profil au luat note peste 5 doar 33% dintre ei, la prima proba si 23,48% la proba profil.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Romana - punctul forte

Cele mai multe note peste 5 au fost obtinute de elevii constanteni de a XII-a la Limba si literatura romana: aproape 48%. Toate procentele de promovare a probelor sunt sub 50%.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Abia jumatate din viitorii absolventi de liceu din Vrancea au luat note peste 5

La clasa a XII-a, 53,23% dintre elevii evaluati au obtinut note peste 5 la proba de limba si literatura romana, 44,77% au obtinut note peste 5 la proba obligatorie a profilului matematica sau istorie), iar 53,57% au obtinut note peste 5 la proba la alegere a profilului.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Aproape jumatate dintre elevi nu au luat nota 5

In judetul Tulcea, mai bine de jumatate dintre elevii de clasa a XI-a au luat note sub 5 la simularea examenului de Bacalaureat. Au fost testati peste 3. 000 de elevi.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Suceava, pe primele locuri la Limba Romana si proba la alegere a profilului

Judetul Suceava s-a clasat pe primele locuri la nivel national in clasamentul promovabilitatii la simularea examenului de bacaluareat. La Limba Romana, Suceava a fost pe locul al doilea la clasa a XII-a si pe primul loc la clasa a XI-a. La proba de alegere a profilului, Suceava a ocupat locul al treilea la ambii ani de studiu.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Jumatate din elevii din Prahova au luat note peste 5

Doar jumatate dintre elevii de clasa a XII-a din Prahova au obtinut note peste 5 la simularea examenului de bacalaureat. Situatia este si mai grava la clasa a XI-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )