Libnet.ro
UNICEF

09:30

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Primele rezultate, afisate azi (UPDATE REZULTATE)

Adevărul Adevărul,
REZULTATE TITULARIZARE 2013: Primele rezultate, afisate azi (UPDATE REZULTATE)

Cei 417 candidati din Salaj care au parcurs pana la final examenul de titularizare vor afla astazi primele note. Dupa afisarea rezultatelor, cei nemultumiti de nota primita vor putea depune contestatii. continuă pe Adevărul

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Primele rezultate, afisate azi

Cei 417 candidati din Salaj care au parcurs pana la final examenul de titularizare vor afla astazi primele note. Dupa afisarea rezultatelor, cei nemultumiti de nota primita vor putea depune contestatii.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 IASI: Au fost afisate notele la proba scrisa. Procent mai mare de promovabilitate comparativ cu 2012 in judetul Iasi

Primele rezultate la examenul scris de titularizare s-au afisat astazi luni, 5 august, in fiecare centru de examen, dar si pe titularizare. edu. ro. Contestatiile se inregistreaza in perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor scolare judetene, iar notele finale vor fi publicate pe 8 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Astazi vor fi afisate notele la proba scrisa a examenlui de titularizare

Rezultatele probei scrise din cadrul examenului de titularizare vor fi afisate in cursul zilei de astazi, 5 august. Cei nemultumiti de notele obtinute vor avea posibilitatea sa depuna contestatii in data de 5 respectiv 6 august, urmand ca in ziua de 8 august sa fie publicate rezultatele finale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )