Libnet.ro
UNICEF

21:31

Rezultatele Air France-KLM, impuls pentru pietele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezultatele Air France-KLM, impuls pentru pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, in majoritate, investitorii fiind atenti la castigurile anuntate de companii printre care Air France-KLM Group. continuă pe Ziarul Bursa

Air France-KLM are primul profit operational din ultimii cinci ani

Compania aeriana franco-olandeza Air France-KLM Group a anuntat ieri, pentru 2015, primul sau castig anual operational din 2010, care depaseste asteptarile analistilor, ca urmare a reducerii costurilor cu combustibilii, respectiv a faptului ca atentatele teroriste care au avut loc in Paris, in noiembrie, nu au afectat masiv rezultatele din ultimul trimestru.

O localitate in insolventa este o gaura neagra pentru economia din zona

O localitate aflata in insolventa reprezinta o gaura neagra pentru economia din zona, propagand virusul ineficientei financiare in jur, intrucat exista societati comerciale care traiesc mai ales din contractele incheiate cu autoritatea locala, potrivit avocatului Diana Deleanu, practician in insolventa la Rovigo SPRL.

Fluctuatii pe pietele din Europa

Bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa doua zile cu avans, in conditiile in care cotatiile materiilor prime au oscilat.

Utile: Ce se intampla in corpul tau cand renunti la carne; Leac pentru insomnie din 3 ingrediente naturale: Alimente care favorizeaza inmultirea candidei. Iata de ce produse trebuie sa te feresti

Ce spun picioarele despre sanatate. 6 semne pe care nu trebuie sa le ignori Absenta pilozitatii de pe degete - Din motive estetice, cele mai multe dintre noi prefera sa-si indeparteze prin epilare. Cum gestionam teama de imbatranire Teama de imbatranire poate aparea in contexte foarte variate. Uneori, imbolnavirea sau moartea unei persoane dragi mai in varsta, aniversarile.

Avertisment pentru Sumudica din partea LPF: Si-a facut-o cu mana lui

Marius Sumudica a primit, miercuri, un avertisment din partea presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, in legatura cu implicarea sa in dosarul de pariuri.

Caracteristici ridicole pentru masinile din zilele noastre

Masinile din zilele noastre au caracteristici interesante si puteri pe care, cateodata, nu ni le-am fi imaginat. Incredibile sau ingrozitoare, unele detalii de design care se regasesc pe masinile produse de marile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )