Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rezultatele la evaluarea nationala vor fi afisate pana la ora 16:00. Rezultate finale se vor afla pe 30 iunie

B1 B1,
Rezultatele la evaluarea nationala vor fi afisate pana la ora 16:00. Rezultate finale se vor afla pe 30 iunie

Rezultatele la evaluarea nationala vor fi afisate astazi pana la ora 16:00, iar de la aceasta ora pana la 20:00, se vor putea depune contestatiile, informeaza Agerpres. Rezultatele finale vor fi afisate pe. continuă pe B1

Rezultatele de la Evaluarea Nationala, publicate in premiera pe evaluare.edu.ro, un nou portal al Ministerului Educatiei. Cum afli ce nota ai luat la Capacitate

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Elevii pot afla online de pe portamul evaluare. edu. ro, ce noa au luat la Evaluarea nationala 2015. Este pentru prima data cand Ministerul Educatiei publica online rezultatele de la Evaluarea Nationala, inainte de ierarhia repartizarii la liceu.

Evaluarea Nationala 2015 Salaj. Un elev sustine probele de pe patul de spital

Un elev din Salaj, care a avut ghinionul sa faca apendicita cu complicatii chiar inainte de Evaluarea Nationala, sustine toate probele examenului de pe un pat al Spitalului Judetean de urgenta Zalau.

HARTA Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Listele cu notele de la examene au fost publicate online, pe fiecare judet in parte

Listele cu notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationala 2015 au fost publicate online de Ministerul Educatiei. Listele cu rezultatele absolventilor de gimnaziu la examene sunt afisate pe judete si pot fi sortate in ordine alfabetica sau dupa medie. Potrivit calendarului evaluarii nationale 2015, astazi se afiseaza primele rezultate, elevii nemultumiti pot sa depuna contestatii pana la ora 20:00, iar rezultatele finale vor fi afisate marti, 30 iunie. Intra in articol si vezi listele cu notele obtinute de elevi la examenele de anul acesta.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Alba. Patru elevi au media 10, iar 71 au primit nota maxima la una dintre probe

Rezultatele la examenul de Evaluare Nationala 2015 au fost mult mai bune in Alba raportat cu anii trecuti. Patru elevi au obtinut media 10, in timp ce 71 de elevi au avut nota maxima la Matematica sau Limba Romana. Aproape 81% dintre absolventi au luat note peste 5.

Sorin Cimpeanu: 79,3 la suta dintre candidatii la Evaluarea Nationala au obtinut medii peste 5

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat, ca 79,3 la suta dintre candidatii la Evaluarea Nationala au obtinut medii peste 5, un scor cu circa 10% mai bun decat anul trecut, cand ponderea celor cu medii peste 5 a fost putin peste 70 la suta.

Rezultate Evaluarea Nationala Ialomita. Patru elevi din Slobozia au luat media 10 la Capacitate 2015

Rezultate Evaluare Nationala 2015 Ialomita. Ministerul educatiei a publicat pe site-ul edu. ro rezultatele la Evaluarea Nationala 2015. in judetul Ialomita, patru elevi din Slobozia au obtinut medii de 10.

Top cadouri pentru elevii de 10: daca are nota mare la Evaluarea Nationala, acestea sunt gadgeturi de oferit

De la ceasuri din lemn si pana la drone controlate prin telecomanda, am incercat sa includem in lista de mai jos cadouri din toate categoriile de preturi. Si acestea sunt cadouri pentru elevii de 10 care trec cu nota maxima de Evaluarea Nationala.

Zece cadouri pentru cei care au luat zece la Evaluarea Nationala

Daca vreti sa rasplatiti performante remarcabile la Evaluarea Nationala, Smuff. ro va ofera cateva idei de cadouri extrem de interesante. in cazul in care cei apropiati au obtinut rezultate de exceptie laEvaluarile Nationale, Smuff. ro va ofera posibilitatea de a-i rasplati pe acestia intr-un mod cat se poate de frumos. De la ceasuri din lemn si pana la [] Zece cadouri pentru cei care au luat zece la Evaluarea Nationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Nationala

Daca vreti sa rasplatiti performantele remarcabile la Evaluarea Nationala, avemcateva idei de cadouri interesante. in cazul in care elevii din familie au obtinut rezultate de exceptie laEvaluarile Nationale, ne-am gandit sa iti oferim o lista cu cadouri pe care sa le oferi. Este oposibilitatea de a-i rasplati pe acestia intr-un mod cat se poate de [] Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Nationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Examenul la limba materna la Evaluarea Nationala 2015 s-a incheiat fara incidente in judetul Mures. Ce spun elevii despre subiectele pe care le-au primit

Peste 1. 500 de elevi au sustinut marti, 23 iunie, proba la limba materna la Evaluarea Nationala 2015, cea de-a doua de la evaluarea nationala. in judetul Mures elevii au dat examen la maghiara si la germana, iar cei mai multi dintre ei au dat examen la limba maghiara.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )