Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rezultatul referendumului din Grecia, salutat de eurosceptici. Marine Le Pen: Statele europene trebuie sa profite de acest eveniment pentru a se aseza la masa negocierilor

B1 B1,
Rezultatul referendumului din Grecia, salutat de eurosceptici. Marine Le Pen: Statele europene trebuie sa profite de acest eveniment pentru a se aseza la masa negocierilor

Rezultatul referendumului din Grecia a fost salutat de principalii reprezentanti ai curentului eurosceptic. Marine Le Pen si Nigel Farage si-au exprimat bucuria, dupa ce elenii au respins masurile de austeritate. continuă pe B1

Sute de manifestanti au sarbatorit la Paris rezultatul referendumului din Grecia

Sute de militanti de stanga s-au adunat duminica seara in Piata Republicii din Paris, pentru a sarbatori victoria opozantilor masurilor de austeritate la referendumul din Grecia si a-si exprima sprijinul pentru poporul elen, relateaza AFP in pagina.

REZULTATUL referendumului din Grecia: S-au votat sau nu masurile de austeritate

UPDATE 20:00: Prezenta la urne in referendumul organizat in Grecia pe tema masurilor economice a depasit nivelul de 40 la suta, astfel ca plebiscitul va fi validat, anunta Ministerul de Interne de la Atena.

Nu-ul care zguduie Europa. Presa internationala, despre rezultatul referendumului din Grecia

Votul nu masiv al grecilor - in urma unei austeritati drastice impuse din strainatate - este o victorie politica pentru premierul grec Alexis Tsipras si, in acelasi timp, un seism pentru Europa, scriu.

Fluctuatii in Europa, in asteptarea referendumului din Grecia

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii din regiune asteptand rezultatul referendumului programat in Grecia, la finele acestei saptamani, pe marginea propunerilor creditorilor.

Rezultate partiale ale referendumului din Grecia: 61% dintre alegatori au respins masurile de austeritate

49: Sefa asociatiilor bancilor de economii din Germania spune ca Grecia ar trebui sa paraseasca imediat zona euro. Aceeasi parere este impartasita si de seful asociatiei exportatorilor din.

intalnire Merkel-Hollande, dupa referendumul din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel va merge la Paris luni dupa-masa pentru a discuta cu presedintele francez Francois Hollande pentru a discuta rezultatul referendumului din Grecia, a declarat un purtator de cuvant al Guvernului german, potrivit AFP.

Comisia Europeana respecta rezultatul referendumului grec. Donald Tusk a convocat pentru marti un summit al zonei euro

Dupa ce grecii au respins prin referendum acordul propus de creditorii internationali, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a convocat un summit extraordinar al zonei euro pentru marti, 7 iulie, la ora 16:00 GMT. Anterior, presedintia franceza a anuntat ca o astfel de reuniune a fost solicitata de presedintele francez Francois Hollande si de cancelarul german Angela Merkel, care au avut o convorbire telefonica dupa aflarea primelor rezultate ale referendumului din Grecia.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Putin si Tsipras au discutat la telefon despre referendumul din Grecia si despre cooperarea ruso-elena

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat la telefon cu premierul elen Alexis Tsipras despre efectele referendumului din Grecia. Liderul de la Kremlin si-a exprimat sustinerea sa fata de poporul grec in efortul.

Cum au reactionat pietele financiare dupa votul din Grecia

Pietele de actiuni din Europa au deschis in scadere dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului din Grecia, insa pierderile au fost mai degraba modeste. De asemenea, moneda euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )