Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rice: inchiderea televiziunii publice din Grecia, o decizie a Guvernului, nu a FMI

Antena3 Antena3,
Rice: inchiderea televiziunii publice din Grecia, o decizie a Guvernului, nu a FMI

Fondul Monetar International FMI) a asigurat, joi, ca nu a cerut inchiderea radio-televiziunii publice elene ERT, aflata in centrul unei crize politice la Atena, in cadrul unui vast plan de economii cerut tarii. continuă pe Antena3

Care e legatura dintre FMI si inchiderea televiziunii publice din Grecia.

FMI a asigurat, joi, ca nu a cerut inchiderea radio-televiziunii publice elene ERT, aflata in centrul unei crize politice la Atena, in cadrul unui vast plan de economii cerut tarii in schimbul salvarii sale financiare, informeaza Mediafax. Recentele decizii privind companiile de radio-difuziune publice sunt ale Guvernului. Programul economic al autoritatilor este sustinut de FMI si prevede o reforma a administratiei . ) dar nu face recomandari specifice in privinta deciziilor ce implica .

Gerry Rice: inchiderea televiziunii publice elene, o decizie a Guvernului

Fondul Monetar International FMI) a asigurat, astazi, ca nu a cerut inchiderea radio-televiziunii publice elene ERT, transmite Antena3. ro.

inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia, anulata temporar de justitie

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a anulat temporar, luni seara, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea sa.

FMI sustine ca nu a cerut inchiderea televiziunii publice din Grecia

FMI a asigurat, joi, ca nu a cerut inchiderea radio-televiziunii publice elene ERT, aflata in centrul unei crize politice la Atena, in cadrul unui vast plan de economii cerut tarii in schimbul salvarii sale financiare, relateaza AFP.

Socar negociaza cu guvernul elen preluarea gazelor din Grecia

Socar, Compania Petroliera de Stat din Azerbaijan, discuta in prezent cu Guvernul de la Atena detaliile tehnice de preluare a operatorul retelei de distributie a gazelor naturale din Grecia, urmare a finalizarii procedurilor legale de licitatie, informeaza un comunicat de presa.

Grecia: Justitia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara temporar decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea acesteia pana la constituirea unei noi organizatii audiovizuale publice, scrie AFP.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

inchiderea radiodifuziunii publice elene a fost suspendata temporar de catre Consiliul de Stat

Cea mai inalta jurisdictie administrativa a Greciei, Consiliul de Stat, a anulat, luni seara, in mod temporar, decizia Guvernului de a inchide radiodifuziunea publica ERT, informeaza AFP. in plus,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )