Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rio 2016: Romania fara medalie la gimnastica dupa 44 ani. Muntean pe 6 la paralele

Online Sport Online Sport,
Rio 2016: Romania fara medalie la gimnastica dupa 44 ani. Muntean pe 6 la paralele

Record negativ inregistrat de gimnastica romaneasca la Jocurile Olimpice unde, dupa 44 de ani fara intrerupere, nu am obtinut o medalie. continuă pe Online Sport

Gimnastica romaneasca, in deriva. Romania ramane fara medalii olimpice la gimnastica dupa 44 de ani. Catalina Ponor a terminat pe locul 7 din 8

Dezastru pentru gimnastica romaneasca dupa ce Marian Dragulescu si Catalina Ponor au ratat castigarea unei medalii olimpice. Romania ramane fara medalii olimpice la gimnastica dupa.

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si este eliminata de la Olimpiada

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi, Romania avea nevoie devictorie a Angolei cu Spania, care nu a mai venit luni dimineata.

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si are sanse minime pentru calificarea in sferturi

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi avem nevoie de o victorie a Angolei.

MINUT cu MINUT Rio 2016: Romania-Brazilia in ultimul meci din grupa

Romania avea nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi (22:40)

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

FOTO. JO de la Rio: Romania, fara medalii la gimnastica. Catalina Ponor s-a clasat pe jocul sapte la barna. Reactia gimnastei

Gimnasta romana Catalina Ponor s-a clasat, luni, pe locul sapte in finala de la barna, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

OLIMPIADA. Ramanem fara medalie la gimnastica. Evolutie modesta pentru Catalina Ponor

Catalina Ponor a ratat o medalie olimpica in finala de la barna, dupa ce a avut o evolutie ezitanta. Dupa primele cinci concurente, Catalina ocupa locul patru.

Am fost foarte aproape, dar nu sunt suparat. Motivatia a ramas in picioare. Marian Dragulescu, dupa ratarea castigarii unei medalii olimpice la Rio

Romania a ajuns ca dupa 44 de ani sa ramana fara medalie la gimnastica la Jocurile Olimpice. Marian Dragulescu si Catalina Ponor nu au reusit sa castige medaliile mult visate si s-au.

Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea, medalie de argint la dublu. Invinsi in finala de spaniolii Marc Lopez si Rafael Nadal

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au jucat joi noapte spre vineri dimineata in Romania finala de dublu a turneului olimpic de la Rio contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )