Libnet.ro
UNICEF

21:00

Risipa din Romania. Ineficienta energetica ne costa patru miliarde de euro anual

Antena3 Antena3,
Risipa din Romania. Ineficienta energetica ne costa patru miliarde de euro anual

Ineficienta energetica ne costa patru miliarde de euro anual, scrie Jurnalul National. Romania are pierderi ce reprezinta mai mult de 35% din consumul final de energie. Cladirile de locuinte folosesc aproape 41%. continuă pe Antena3

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in nordul.

Seful Cultului Musulman din Romania: Fostul presedinte Basescu sa nu implice Cultul Musulman intr-un conflict politic cu pretext religios!

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a atras atentia luni, ca este consternat de afirmatiile fostului presedinte, Traian Basescu, care ar putea conduce la conflict politic cu pretext.

Seful Cultului Musulman din Romania ii raspunde categoric lui Basescu. Ce spune despre declaratiile fostului sef de stat

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a declarat luni, ca afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu, referitoare la construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa si a unei universitati musulmane reprezinta un risc pentru securitatea nationala.

Daraban, CCIR: In top 100 exportatori din Romania se regasesc doar 3 firme cu capital romanesc

In topul primilor 100 de exportatori din Romania, dintr-un total de circa 22. 000 de firme, se afla doar trei companii cu capital romanesc, cifre care trebuie sa puna pe ganduri, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihai.

Actionarii Euroins vor sa aduca inca 100 milioane de lei in acest an la capitalul companiei din Romania/Ce spun despre o posibila preluare a AXA Life si preturile RCA pe piata locala

Planuim ca in acest an sa avem o majorare de capital de inca 100 milioane de lei la Euroins Romania si daca se considera necesar, in functie de provocarile implementarii Solvency II, vom creste capitalul social cu 200 milioane lei, a declarat luni Assen Christov, presedinte Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania. Desi grupul este ocupat in prezent cu achizitia unui asigurator dintr-o alta tara, Assen Christov spune ca in Romania grupul este interesat de un portofoliu sau o companie non-auto. Vezi in articol ce a precizat oficialul Euroins despre o posibila tranzactie cu AXA Life si despre preturile RCA pe piata locala.

Cel mai misterios asasinat politic din Romania, rezolvat dupa 150 de ani

Octavian Buda, seful catedrei de Istorie a Medicinei a UMF Bucuresti si medic primar la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti a oferit, in cadrul unei conferinte de la Palatul Sutu, un.

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o.

Cele mai colorate birouri din Romania

Culorile isi fac din ce in ce mai mult loc in birourile marilor companii. Va prezentam cateva sedii de companii care fac parte din primul esalon cand vine vorba de birourile colorate.

Simona Halep raspunde dur criticilor: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din Romania

Nu am nici o obligatie fata de nimeni din tara noastra. in primul rind, joc pentru mine. Ma bucur enorm ca am fani, care m-au sustinut cind mi-a fost mai greu, ca s-au bucurat alaturi de mine cind am.

Cum sarbatoresc militarii americani din Romania Ziua Independentei

Reprezentanti ai Garzii Nationale din statul american Alabama, care participa in aceasta perioada la activitati in Poligonul Cincu, judetul Brasov, vor sarbatori Ziua Americii pe litoral, la un gratar cu mici si carnati, a declarat, vineri, presedintele Ligii Navale a SUA, filiala Romania, Teodor Patrichi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )