Libnet.ro
UNICEF

05:30

In ritm de melc: Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In ritm de melc: Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie

Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie, care este anuntat pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), existand inca lucrari care impun restrictii de viteza de 60 si 80 de. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie. Lucrarile continua

Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie, care este anuntat pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), existand inca lucrari care impun restrictii de viteza de 60 si 80 de kilometri la ora pe unele segmente.

O noua amanare pentru finalizarea autostrazii AradTimisoara.

Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie, care este anuntat pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), existand inca lucrari care impun restrictii de viteza de 60 si 80 de kilometri la ora pe unele segmente, informeaza Mediafax. Dupa mai multe amanari, ultimul termen pentru incheierea lucrarilor la autostrada Arad-Timisoara anuntat pe site-ul CNADNR era 30 iunie, insa receptia drumului nu s-a facut, iar lucrarile .

Reporterii unei televiziuni, agresati pe santierul autostrazii Arad - Timisoara

O echipa de televiziune care filma lucrarile de pe tronsonul de autostrada din judetul Timis a fost agresata de seful de santier, un italian, care l-a lovit pe cameraman cu pumnii si picioarele.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )