Libnet.ro
UNICEF

20:30

Roaming dupa Brexit: ce se intampla cu tarifele dupa iesirea britanicilor din UE

Playtech Playtech,
Roaming dupa Brexit: ce se intampla cu tarifele dupa iesirea britanicilor din UE

Odata cu anuntarea Brexit-ului, trebuie sa stii ce se va intampla cu tarifele pentru roaming dupa ce Marea Britanie nu mai face parte din UE. Din 1 februarie 2020, Marea Britanie nu va mai fi,. continuă pe Playtech

Financial report Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, ci mai singura. Piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in presa

The Financial Times: Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, dar va fi mai singura. * Les Echos: Coronavirusul: piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. * Venezuela lui Nicolas Maduro ar putea privatiza sectorul petrolier. * DNEVNIK: Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in principalele mijloace de informare in masa. * Stiri pe scurt.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Experti: Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru straini dupa Brexit

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda.

MAREA BRITANIE PARASESTE UE: Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Ziua Brexit-ului. Cum vad romanii din Marea Britanie ruperea de Uniunea Europeana

De cum pasesti pe uriasul santier din Wembley, auzi limba romana. Sute de muncitori din tara noastra lucreaza aici. Fiecare isi construieste un viitor si impreuna construiesc - la propriu - viitorul Londrei. Un ansamblu cu mii de apartamente si birouri, ridicat la doi pasi de faimosul stadion.

Stirile ProTV: Imagini emotionante. Cum au sarbatorit europarlamentarii britanici iesirea oficiala din UE. VIDEO

Parlamentul European a ratificat miercuri Acordul de iesire a Marii Britanii din UE. Europarlamentarii au cantat Auld Lang Syne si au aplaudat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )