Libnet.ro
UNICEF

14:00

Robert Cazanciuc: Am avizat in CSM patru acte normative, intre care cel privind desfiintarea unor instante

Adevărul Adevărul,
Robert Cazanciuc: Am avizat in CSM patru acte normative, intre care cel privind desfiintarea unor instante

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca in sedinta Plenul CSM au fost avizate patru acte normative care vin in sprijinul sistemul judiciar, intre acestea fiind si proiectul de lege privind desfiintarea unor instante si a parchetelor care functioneaza pe langa acestea. continuă pe Adevărul

Robert Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri; finalizat - cel mai tarziu maine dimineata/ Ponta: Propunerile CSM vor fi discutate miercuri

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa o sedinta cu Consiliul Superior al Magistraturii, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata joi seara sau cel tarziu vineri dimineata, scrie Agerpres. Premierul Victor Ponta a precizat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ii va prezenta vineri propunerile venite de la CSM cu privire la Codul de procedura penala, urmand ca acestea sa fie discutate miercuri in sedinta de guvern.

Robert Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri; finalizat - cel mai tarziu maine dimineata

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa o sedinta cu Consiliul Superior al Magistraturii, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata joi seara sau cel tarziu vineri dimineata, scrie Agerpres.

Ponta l-a trimis pe Cazanciuc la CSM, sa discute despre eventuale modificari la Codul penal.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a solicitat ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa mearga la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si sa discute despre eventuale modificari la Codul penal, amintind insa ca documentul a fost aprobat de Guvernul Boc si promulgat de presedintele Basescu, relateaza Mediafax. Nu stiu exact, o sa discut cu ministrul Justitiei, i-am cerut astazi sa mearga la CSM si sa discute cu CSM-ul si o sa astept propunerile domniilor lor, dar vreau in acelasi .

Ponta l-a trimis pe Cazanciuc la CSM, sa discute despre eventuale modificari la Codul penal

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa mearga la Consiliul Superior al Magistraturii si sa discute despre eventuale modificari la Codul penal. Noul Cod Penal cat si cel de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )