Libnet.ro
UNICEF

21:30

Robert Cazanciuc: Problema principala privind recuperarea prejudiciilor este la ANAF

B1 B1,
Robert Cazanciuc: Problema principala privind recuperarea prejudiciilor este la ANAF

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, dupa bilantul DIICOT, ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF, motiv pentru care trebuie infiintata o agentie specializata de. continuă pe B1

Ministrul Justitiei sustine ca problema principala a recuperarii prejudiciilor este la ANAF

La plecarea de la bilantul DIICOT ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF. Ministrul sustine ca pentru a accelera procesul de recuperari ar trebui infiintata o agentie specializata in astfel de proceduri.

Cazanciuc invita organele de justitie si ANAF la consultari privind recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a invitat vineri Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a continua consultarile pe tema cresterii eficientei mecanismelor de recuperare a creantelor statului provenite din producerea unor infractiuni.

Radu Tudor: Reactia DNA in problema cu recuperarea prejudiciilor este exagerata si pare usor irationala

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, cel mai recent scandal dintre DNA si Victor Ponta, referitor la recuperarea prejudiciilor. Radu Tudor a.

DNA reactioneaza la afirmatia lui Ponta privind recuperarea prejudiciilor din dosare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, miercuri, referitor la declaratiile facute de premierul Victor Ponta privind prejudiciile din dosare, ca seful Guvernului creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA.

Cazanciuc, despre recuperarea prejudiciilor: Problema este in primul rand la ANAF

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, dupa bilantul DIICOT, ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF, de aceea trebuie infiintata o agentie specializata de.

Cum va functiona agentia pentru recuperarea prejudiciilor

Infiintarea unei noi structuri, in cadrul Ministerului Justitiei, care sa se ocupe exclusiv de recuperarea prejudiciilor din dosarele penale, se va realiza in mai multe etape, iar astazi au loc discutii cu reprezentantii Parchetului General, DNA, DIICOT si ANAF.

Recuperarea prejudiciilor declanseaza scandalul intre DNA, Victor Ponta si ANAF

Recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie a devenit subiect de disputa intre Directia Nationala Anticoruptie DNA), premierul Victor Ponta si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: inchisoarea nu este hotel, de foarte multe ori, este la limita demnitatii umane (VIDEO)

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca inchisoarea nu este un hotel. El a precizat ca de multe ori, conditiile din penintenciare sunt sub limita demnitatii, dar cei care au avut posibilitatea sa schimbe.

VIDEO Robert Cazanciuc: Inchisoarea nu e hotel. Inchisoarea din Romania in ziua de astazi de foarte multe ori este la limita demnitatii umane

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi ca nu reprezinta o noutate faptul ca inchisoarea nu este hotel, dar a subliniat ca pentru a construi noi penitenciare si a le moderniza pe cele existente la standarde europene Romania ar avea nevoie de cel putin un miliard de euro. Declaratia vine in contextul in care Monica Iacob Ridzi, sotul si avocatii s-au plans de conditiile din penitenciar, acuzatii care au fost preluate pe larg, fara dovezi, de o parte a presei.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )