Libnet.ro
UNICEF

20:00

Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Update 13:12 Motiunea simpla privind Codul insolventei a fost respinsa de deputati Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL si intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei a fost respinsa, astazi, de plenul Camerei Deputatilor. --- Vechea lege a insolventei prezinta numeroase deficiente si faciliteaza o cvasi-fraudare a bugetului de stat si a creditorilor de buna credinta, a declarat, ieri seara in plenul Camerei Deputatilor, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu ocazia dezbaterilor pe motiunea simpla privind Codul Insolventei. continuă pe Ziarul Bursa

Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Vechea lege a insolventei prezinta numeroase deficiente si faciliteaza o cvasi-fraudare a bugetului de stat si a creditorilor de buna credinta, a declarat, ieri seara in plenul Camerei Deputatilor, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu ocazia dezbaterilor pe motiunea simpla privind Codul Insolventei.

Robert Cazanciuc: Acuzatiile aduse MJ si Guvernului de initiatorii motiunii pe insolventa ...

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, ca acuzatiile aduse Ministerului Justitiei si Guvernului de catre initiatorii motiunii simple privind insolventa, sunt nefondate, el explicand in fata parlamentarilor urgenta actului normativ, potrivit Mediafax. O prima critica adusa proiectului de act normativ se refera la promovarea actului normativ prin OUG. Noul Cod al insolventei este rezultatul unei colaborari active a institutiilor publice initiatoare, cu experti in domeniul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )