Libnet.ro
UNICEF

17:00

Robert Turcescu, nunta cu 15 persoane intr-o pizzerie

ADPM ADPM,
Robert Turcescu, nunta cu 15 persoane intr-o pizzerie

Robert Turcescu a avut cea mai restransa nunta din showbiz-ul romanesc. La evenimentul de sambata seara, derulat intr-o pizzerie din Bucuresi, au luat parte doar. 15 persoane. continuă pe ADPM

Mures: 15 persoane, audiate intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani

Un numar de 15 persoane din Mures, Cluj si Valcea sunt audiate, fiind suspectate ca au comercializat marfuri fara documente legale.

Victor Ciutacu, confundat de Tariceanu cu Robert Turcescu in direct (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu scoate perle pe banda rulanta. Presedintele Senatului l-a incurcat mai nou pe Victor Ciutacu, moderatorul unei emisiuni televizate, cu Robert Turcescu. in timpul unei dezbateri aprinse,.

Robert Turcescu s-a insurat din nou! Iata cum arata a doua lui sotie!

Dupa o prima casnicie si o relatie de durata cu Oana Sarbu, Robert Turcescu s-a casatorit civil si religios cu Oana Nutu. Dublul eveniment a fost restrans. Iata cum s-a derulat.

Robert Turcescu s-a casatorit. Imagini de la cununia civila

Jurnalistul Robert Turcescu si designerul de moda Oana Nutu s-au casatorit civil, astazi, la Primaria Sectorului 1 din Capitala.

Robert Turcescu s-a casatorit: Este o zi minunata pentru noi, o poveste fericita. Imagini de la cununia civila

Jurnalistul Robert Turcescu si designerul de moda Oana Nutu s-au casatorit civil, astazi, la Primaria Sectorului 1 din Capitala.

Algeria: 15 persoane urmarite penal dupa rapirea si asasinarea unui ostatic francez

Un numar de 15 persoane au fost puse sub urmarire penala dupa rapirea si asasinarea francezului Herve Gourdel.

Caru' cu vedete: Oana si Robert Turcescu au facut nunta la pizzerie; Alex Velea si Smiley se cearta? Dezvaluirile care arata ca fratia lor s-ar fi rupt!; Aroganta lui Gigi Becali! Si-a cumparat costume de 30.000 de euro ca sa le poarte in puscarie!

Salariile de la Hollywood: cat castiga un actor, un regizor, un producator sau un prezentator de televiziune. 75 milioane de dolari, atat castiga Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor de la Hollywood. Andreea Banica divorteaza? Vedeta a renuntat la verigheta. Andreea Banica a fost surprinsa zilele trecute la un eveniment monden fara verigheta. Vedeta a recunoscut ca nu mai poarta inelul de cununie, insa a avut o explicatie uimitoare in acest sens.

Roman retinut in Grecia dupa ce a omorat 4 persoane intr-un accident rutier

Un camionagiu roman a fost retinut de politisti in Grecia dupa ce duminica dimineata a provocat un accident soldat cu 4 persoane decedate si cel putin 20 ranite.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )