Libnet.ro
UNICEF

19:00

Robert Turcescu: Tripleta Basescu - Macovei - Morar a reusit sa duca la fenomenul descatusare a justitiei. Un element pe care a mizat Traian Basescu a fost serviciul de informatii (VIDEO)

B1 B1,
Robert Turcescu: Tripleta Basescu - Macovei - Morar a reusit sa duca la fenomenul descatusare a justitiei. Un element pe care a mizat Traian Basescu a fost serviciul de informatii (VIDEO)

Robert Turcescu a afirmat ca in timpul mandatului sau ca presedinte, Traian Basescu a reusit descatusarea justitie. Totul, cu ajutorul Monicai Macovei si a lui Daniel Morar. Fostul sef al statului ar fi mizat. continuă pe B1

Comentarii acide, dupa ce Robert Turcescu a anuntat ca strange fonduri pentru o televiziune online: Un om care vreme de ani buni a fost in sfanta meserie a parerologiei ne cere bani sa faca jurnalism

Jurnalistul Robert Turcescu a demarat actiunea de strangere de fonduri pentru proiectul unei televiziuni online, precizand ca necesarul estimat in prima etapa, pentru a putea emite in conditii excelente de.

Radu Banciu l-a injurat in direct pe Robert Turcescu: Un securist care vrea sa faca televiziune din banii fraierilor. Ce replica a primit de la fostul coleg

Jurnalistul Robert Turcescu i-a dat o replica lui Radu Banciu, amenintandu-l ca il va da in judecata, dupa ce realizatorul TV l-a ironizat in emisiunea sa de la B1 TV pentru faptul ca doreste sa-si deschida o televiziune online cu ajutorul donatiilor, folosind apelative precum amarat si securist.

Radu Banciu, despre televiziunea online a lui Robert Turcescu si donatiile pe care le cere de la cetateni: Tu nu ai banii astia sa iti faci televiziune online? Ditamai corifeul online-ului? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul lui Robert Turcescu, si anume deschiderea unei televiziuni, dar si despre donatiile pe care acesta le cere de la.

Robert Turcescu, detalii despre proiectul televiziunii online: cati bani spera sa stranga din donatii si care va fi politica editoriala

Jurnalistul Robert Turcescu a demarat actiunea de strangere de fonduri pentru proiectul unei televiziuni online, precizand ca necesarul estimat in prima etapa, pentru a putea emite in conditii excelente de streaming si cu aparatura profesionista, este de aproximativ 50. 000 de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )