Libnet.ro
UNICEF

21:00

Roberta Anastase a purtat o rochie de mireasa realizata de Catalin Botezatu! Este o rochie comoda!, spune designerul!

ADPM ADPM,
Roberta Anastase a purtat o rochie de mireasa realizata de Catalin Botezatu! Este o rochie comoda!, spune designerul!

Catalin Botezatu a realizat rochia de mireasa pe care Roberta Anastase a purtat-o ieri la nunta organizata la Palatul Stirbei. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a ales o rochie comoda, cu pene de strut si straturi de organza naturala, dupa cum o descrie designerul. Continue reading . continuă pe ADPM

Roberta Anastase, la casatoria civila: Acest moment nu-l egaleaza pe niciunul de pana acum.

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase s-a casatorit, vineri, la Ploiesti, cu omul de afaceri Victor Farca, la ceremonie, care a fost oficiata de primarul social-democrat al orasului, Anastase purtand o rochie lunga, alba, despre care a spus ca nu a fost cumparata special pentru acest eveniment. Ceremonia a avut loc la sediul Primariei Ploiesti si a fost oficiata de primarul orasului, Iulian Badescu PSD), fost coleg de partid, in PDL, cu Roberta Anastase, transmite Mediafax. La casatoria .

Roberta Anastase, la casatoria civila: Acest moment nu-l egaleaza pe niciunul de pana acum

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase s-a casatorit, vineri, la Ploiesti, cu omul de afaceri Victor Farca, la ceremonie, care a fost oficiata de primarul social-democrat al orasului, Anastase purtand o rochie lunga, alba, despre care a spus ca nu a fost cumparata special pentru acest eveniment, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Roberta Anastase s-a casatorit civil la Ploiesti. Politicianul si-a pastrat numele de familie

Roberta Anastase, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, s-a casatorit civil vineri dupa-amiaza la Ploiesti. Foarte emotionata, Roberta Anastase a spus DA iubitului sau, Victor Farca. Politicianul a ales sa-si pastreze numele Anastase.

Roberta Anastase a primit donatie teren si o casa in Mogosoaia.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a primit anul acesta, ca donatie, peste o mie de metri patrati de teren si o casa in constructie in localitatea Mogosoaia, judetul Ilfov, informeaza Mediafax. Terenul si casa au fost donate de parintii sai. Averea deputatului de Prahova Roberta Anastase s-a marit anul acesta cu un teren de peste o mie de metri patrati si o casa in constructie, pe care parlamentarul le-a primit ca donatie de la parintii sai. Conform declaratiei de .

Roberta Anastase se casatoreste civil la Ploiesti. Ofiter de stare civila va fi primarul Ploiestiului

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, se casatoreste civil, vineri, la Ploiesti, locul natal al politicianului. Roberta Anastase ii va spune DA iubitului sau, Victor Farca, in prezenta ofiterului de stare civila care va fi primarul Ploiestiului, Iulian Badescu.

Roberta Anastase se casatoreste civil la Ploiesti. Ceremonia va fi oficiata de primarul Iulian Badescu

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, se casatoreste civil, vineri, la Ploiesti, locul natal al politicianului. Roberta Anastase ii va spune DA iubitului sau, Victor Farca, in prezenta ofiterului de stare civila care va fi primarul Ploiestiului, Iulian Badescu.

Roberta Anastase a primit, ca donatie, un teren si o casa in Mogosoaia

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase a primit anul acesta, ca donatie, peste o mie de metri patrati de teren si o casa in constructie in localitatea Mogosoaia, judetul.

Roberta Anastase si afaceristul Victor Farca, nunta la Palatul Stirbei

Nunta cu fast astazi, la Palatul Stirbei. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si omul de afaceri Victor Farca au parte de cea mai importanta zi din viata lor. Cei doi se casatoresc.

Roberta Anastase s-a casatorit cu omul de afaceri Victor Farca. Vezi imagini de la cununia civila

Nunta mare in PDL. Roberta Anastase s-a casatorit civil, vineri, la Primaria Ploiesti. Duminica va avea loc si petrecerea, la palatul Stirbei, unde au fost invitati numerosi lideri politici, de la putere si.

Catalin Botezatu, ales de americani pentru a desemna cea mai frumoasa concurenta Miss Diaspora Models International

Catalin Botezatu va avea dificila misiune de a alege doar o singura castigatoare dintre cele 20 de finaliste ale concursului Miss Diaspora Models International, ce va avea loc la Sibiu in data de 12 iulie 2013. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )