Libnet.ro
UNICEF

12:00

Roger Federer obtine a doua victorie la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Roger Federer obtine a doua victorie la Turneul Campionilor

Jucatorul elvetian Roger Federer a rezolvat repede meciul cu japonezul Kei Nishikori, finalistul surpriza de la US Open din acest an. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Roger Federer - Kei Nishikori 6-3, 6-2/ Precizie elvetiana

Roger Federer a continuat, marti, si impotriva lui Kei Nishikori jocul bun din ultima perioada, elvetianul ajungand la al doilea succes la Turneul Campionilor. Favorit numarul doi, Federer s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o cu autoritate.

Turneul Campionilor: Roger Federer vs Milos Raonic se va disputa duminica, de la ora 22:00

Organizatorii Turneului Campionilor au anuntat, sambata, programul primelor doua zile din competitia gazduita de Londra. In turneul de simplu, meciul inaugural va fi cel dintre Kei Nishikori si Andy Murray de la ora 16:00), in timp ce in sesiunea de seara se va disputa partida Roger Federer - Milos Raonic de la ora 22:00, ora Romaniei).

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Kei Nishikori (16:00)

Dupa ce l-a invins pe Milos Raonic, Roger Federer il va intalni pe Kei Nishikori in cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi in direct pe Digisport 2. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei care se desfasoara in O2 Arena.

Roger Federer l-a invins pe Kei Nishikori la Turneul Campionilor

Roger Federer, numarul 2 mondial, l-a invins, marti, pe japonezul Kei Nishikori, favorit 4 in Grupa B a Turneului Campionilor, relateaza Mediafax. Federere l-a invins pe japonez cu scorul de 6-3, 6-2, aceasta fiind .

Turneul Campionilor: Feder l-a invins pe Nishikori

Roger Federer continua sa ameninte suprematia mondiala a lui Novak Djokovic dupa ce l-a invins, marti, pe Kei Nishikori, intr-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Victorii in prima zi pentru Federer si Nishikori

Federer a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor. Elvetianul a trecut,in doua seturi, de Milos Raonic. Kei Nishikori, primul asiatic prezent pe tabloul evenimentului, a inceput bine- a trecut de favoritul publicului, Andy Murray.

Horia Tecau pierde la limita primul meci la Turneul Campionilor

Prezent pentru a treia oara in cariera la Turneul Campionilor de la Londra, jucatorul Horia Tecau a ratat de putin victoria alaturi de colegul sau, olandezul Jean-Julien Rojer.

Peya/Soares- Rojer/Tecau, 6-3, 3-6, 12-10, in grupa A, la Turneul Campionilor

Jean Julien Rojer si Horia Tecau au debutat cu stangul la Turneul Campionilor. Tecau si Rojer au pierdut cu 3-6, 6-3, 10-12, in fata perechii Peya- Soares la capatul unui meci fabulos, de o ora si 27 de minute, in care cele doua perechi au mers cap la cap.

Turneul Campionilor: Tecau si Rojer joaca miercuri cu fratii Bryan

Horia Tecau si Jean Julien Rojer joaca, miercuri, cu fratii Bob si Mike Bryan, al doilea meci din Grupa a de la Turneul Campionilor. Ambele perchi vin dupa o infrangere, in prima etapa.

VIDEO Novak Djokovic, lovitura zilei la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a evoluat la un nivel inalt impotriva lui Maric Cilic, in partida de debut de la Turneul Campionilor. Sarbul a oferit lovitura zilei de la competitia gazuita de Londra. La scorul de 3-1 si 15-0 in favoarea sa, Nole a inventat o lovitura defensiva exceptionala, cu care a ridicat in picioare intreaga asistenta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )