Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor

Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor de la Londra, elvetianul fiind jucatorul preferat al fanilor pentru al 12-lea an consecutiv. Competitia care se va desfasura in O2 Arena va debuta pe 9 noiembrie si se va incheia pe 16. continuă pe Hotnews

Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor de la Londra: Elvetianul este jucatorul preferat al fanilor pentru al 12-lea an consecutiv

Tenismanul elvetian Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor de la Londra, fiind jucatorul preferat al fanilor pentru al 12-lea an consecutiv, informeaza Hotnews. Federer va primi din partea ATP, pentru al.

Turneul Campionilor: Tecau/Rojer debuteaza la Londra cu Peya/Soares

Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Turneul Campionilor de la Londra cu perechea Alexandre Peya/Bruno Soares.

Turneul Campionilor: Dimitrov, Tsonga si Gulbis au refuzat sa fie rezerve la competitia gazduita de Londra

In perioada 9-16 noiembrie va avea loc, la Londra, Turneul Campionilor. Trei nume importante au refuzat sa fie rezerve la aceasta competitie: Grigor Dimitrov, Jo-Wilfried Tsonga si Ernests Gulbis. In aceste conditii, organizatorii au apelat la serviciile lui Feliciano Lopez David Ferrer este prima rezerva).

Premiera in tenisul romanesc: Dupa fete, si baietii au un reprezentant la Turneul Campionilor

Performanta excelenta pemtru Romania la tenis. Dupa ce Simona Halep a jucat la Turneul Campioanelor, a venit randul baietilor sa aiba un reprezentant la Turneul Campionilor. Horia Tecau va juca la Londra alaturi de partenerul sau, Jean Julien Rojer.

Turneul Campionilor: Tecau se infrunta cu fratii Bryan si cu fostul lui coleg

Turneul Campionilor incepe duminica la Londra, avand la start cei mai buni opt tenismeni ai anului si cele mai bune opt perechi.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer si-au aflat adversarii de la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer nu scapa de fratii Mike si Bob Bryan nici la Turneul Campionilor. Tecau este in grupa A la Turneul Campionilor, o grupa a mortii.

Tecau si-a aflat adversarii la Turneul Campionilor

Horia Tecau va evolua pentru a treia oara in cariera la Turneul Campionilor in proba de dublu si pentru prima data tenismenul nostru face pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer.

Turneul Campionilor - Au fost stabilite cele doua grupe

Luni a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campionilor. Astfel, Novak Djokovic, liderul mondial, se va duela in faza grupelor cu Stanislas Wawrinka, Tomas Berdych si Marin Cilic. Intra in material pentru a vedea componenta celor doua grupe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )