Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Hotnews Hotnews,
 Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada). continuă pe Hotnews

Rogers Cup: Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovic in turul doi

Jucatoarea sarba Jelena Jankovic, locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto Canada), unde o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto, la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto

Perechea formata din sportivele Simona Halep si Daria Gavrilova Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto.

Rogers Cup: Venus Williams, eliminata din primul tur

Venus Williams a parasit inca din primul tur Rogers Cup, sportiva din SUA cap de serie numarul 14) fiind invinsa de Sabine Lisicki, scor 6-0, 6-3. La Monteal, Gael Monfils, Bernard Tomic si Gilles Simon au ajuns in turul doi.

LIVE WTA Toronto: Halep joaca la dublu. Urmeaza Irina Begu la simplu

Simona Halep joaca acum meciul de dublu din Turul 1 de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky.

LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Serena Williams revine in stil mare

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primultur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky. Amanunte live text, mai jos.

LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Se profileaza o mare surpriza: Serena Williams pasi spre eliminare

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primultur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky. Amanunte live text, mai jos.

Simona Halep inaintea revenirii in circuit: N-am asteptari pe hard

Jucatoarea Simona Halep a declarat inaintea revenirii in circuitul mondial cu ocazia Rogers Cup de la Toronto ca nu are asteptari de la sezonul pe hard din America de Nord si ca se pregateste pentru Turneul Campioanelor din Singapore. Ea debuteaza la dublu, in aceasta seara, dupa ora 20:00, la Rogers Cup, iar la simplu are meci miercuri.

Simona Halep incepe la Toronto diseara cu meciul de dublu

Simona Halep va debuta la turneul Rogers Cup de la Toronto cu meciul de dublu, diseara dupa ora 0:00 a Romaniei.

Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovici in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala, o va intalni pe jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici, locul 23 WTA, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )