Libnet.ro
UNICEF

11:30

Roland Garros: Grigor Dimitrov, eliminat in primul tur de Ivo Karlovic; Na Li paraseste surprinzator competitia

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Grigor Dimitrov, eliminat in primul tur de Ivo Karlovic; Na Li paraseste surprinzator competitia

Grigor Dimitrov a parasit prematur turneul de la Roland Garros, jucatorul din Bulgaria fiind invins in primul tur de Ivo Karlovic 35 de ani). A fost 6-4 7-5 7-64) pentru sportivul din Croatia. Tot marti, Na Li favorita doi) a fost invinsa surprinzator de Kristina Mladenovic. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Cu cine vor juca in primul tur sportivii din Romania

Simona Halep favorita patru) o va intalni in primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros pe Alisa Kleibanova din Rusia. Sorana Carstea se va duela cu Alexandra Wozniak, in timp ce Victor Hanescu va da piept cu Gael Monfils.

Roland Garros: Wawrinka a fost eliminat din primul tur

Numarul trei mondial, elvetianul Stanislas Wawrinka, a produs prima surpriza la Rolang Garros. Elvetianul a fost eliminat din runda inaugurala de Guillermo Garcia- Lopez. A fost , 6-4, 5-7, 6-2, 6-0 pentru spaniol care a facut doar 28 de greseli nefortate, fata de cele 62 ale elvetianului. Socul eliminarii este si mai mare pentru ca Wawrinka a fost sfert-finalist anul trecut la Roland Garros.

Victor Hanescu, eliminat in primul tur la Roland Garros. I-a luat doar un set lui Gael Monfils, favoritul publicului

Victor Hanescu a pierdut in primul tur al turneului de la Roland Garros, fiind invins in patru seturi de Gael Monfils.

Prima surpriza la Roland Garros

Stanislas Wawrinka, numarul 3 mondial, a fost eliminat in primul tur al turneului de la Roland Garros, al doilea concurs de Mare Slem al sezonului.

Victor Hanescu a fost eliminat de Gael Monfils, in primul tur la Roland Garros

Jucatorul de tenis Victor Hanescu, locul 85 ATP, a fost eliminat, marti, in primul tur al turneului de la Roland Garros. Romanul a fost invins de francezul Gael Monfils, cap de serie numarul 23, in runda.

Roland Garros: Kei Nishikori (favorit noua), eliminat in turul inaugural; Novak Djokovic, fara probleme cu Joao Sousa

Kei Nishikori cap de serie numarul noua) a parasit turneul de la Roland Garros inca din primul tur, niponul fiind invins surprinzator de Martin Klizan Slovacia), in trei seturi 7-64), 6-1, 6-2).

Roland Garros: Sorana Cirstea joaca azi, in primul tur, cu Wozniak

Sorana Cirstea, 26 WTA, evolueaza azi in primul tur, la Roland Garros, impotriva canadiencei Aleksandra Wozniak, 149 WTA. Primul tur al competitiei se desfasoara pe 26 si 27 mai. Sorana Cirstea debuteaza azi, la Roland Garro .

Na Li eliminata in primul tur la Roland Garros. Halep devine favorita trei la castigarea turneului

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Simona Halep va juca impotriva Alisei Kleibanova in primul tur de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 4 mondial, o va avea ca adversara pe rusoaica Alisa Kleibanova in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Daca se va califica in sferturi de.

Roland Garros: Victor Hanescu a fost eliminat in runda inaugurala

Tenismanul roman Victor Hanescu a fost eliminat azi de la Roland Garros. Hanescu a fost invins de francezul Gael Monfils cu 6-2, 4-6, 6-4, 6-2 in primul meci jucat la turneul din Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )