Libnet.ro
UNICEF

21:00

Roma va avea pentru prima data in istorie un primar femeie

B1 B1,
Roma va avea pentru prima data in istorie un primar femeie

Virginia Raggi, o avocata de 37 de ani, va intra in istorie ca fiind prima femeie ce detine functia de primar al orasului Roma. Candidata Miscarii 5 Stele a castigat capitala Italiei cu un procent de 67. continuă pe B1

Actorul britanic Eddie Redmayne a devenit tata pentru prima data

Actorul britanic Eddie Redmayne a anuntat sambata ca a devenit tata pentru prima data. Sotia sa, Hannah Bagshawe, a nascut o fetita, la mijlocul saptamanii trecute, potrivit contactmusic. com,.

Pentru prima data in istorie, Disney introduce un cuplu gay intr-un desen animat: O randunica de mare devine dintr-un EL, o EA (VIDEO)

Schimbari majore si in lumea desenelor animate. Totul a pornit in urma declansarii pe retelele de socializare a sustinatorilor homosexualitatii a campaniei GiveElsaAGirlfriend Dati-i Elsei o.

Ziua Internationala Yoga,sarbatorita pentru prima data in Romania

In fiecare an, pe data de 21 iunie, milioane de practicanti din intreaga lume sarbatoresc Ziua Internationala Yoga. in 2016, acest stil de viata practicat de mai bine de 5000 de ani, va fi.

webPR: Nicu Covaci vorbeste pentru prima data despre Dan Andrei Aldea: Este un interpret care poate provoca live cele mai intense stari emotionale, si de fapt in asta consta arta!

Nicu Covaci vorbeste despre festivalul WolfBlues ce isi propune sa completeze lista acestor genuri muzicale de calitate si se adreseaza atat publicului cunoscator, amator de blues autentic, cat si fanilor muzicii rock sau rock'n'roll - prin participarea unor artisti consacrati ai muzicii rock care vor oferi un repertoriu de blues, moment inedit pentru cariera lor muzicala.

Top 10 bancuri cu tarani. Ce face un ardelean cand vede pentru prima data in viata unui lift

Viata la tara a surprins dintotdeauna cu momentel pline de umor, iar intamplarile cu taranii ajunsi pentru prima data la oras au ajuns tinta amatorulor de bancuri.

Top 10 bancuri cu tarani. Ce face un ardelean cand vede pentru prima data in viata un lift

Viata la tara a surprins dintotdeauna cu momentel pline de umor, iar intamplarile cu taranii ajunsi pentru prima data la oras au ajuns tinta amatorulor de bancuri.

Avansul pentru Prima Casa s-ar putea majora cu 5%. incercam sa directionam cererea foarte mare catre acele persoane care au nevoie de ajutor

Autoritatile au luat in calcul o crestere cu 5% a avansului pentru creditele Prima Casa. Aceasta decizie ar veni in contextul in care cererea pentru creditele Prima Casa a explodat anul acesta, ia.

Comunitatile romanesti din Ucraina, unite pentru prima oara intr-un festival folcloric, la Ismail

Azi si maine are loc un eveniment in premiera pentru romanii din Ucraina. Este vorba despre prima editie a Festivalului Folcloric al fratilor nostri din tara vecina.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )