Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roman Barbuti, fostul viceprimar al municipiului Targu Jiu, a fost rapus de cancer

Adevărul Adevărul,
Roman Barbuti, fostul viceprimar al municipiului Targu Jiu, a fost rapus de cancer

Roman Barbuti, fostul viceprimar al municipiului Targu Jiu, a murit aseara, fiind rapus de o boala nemiloasa, cancerul. continuă pe Adevărul

Nocturna Stadionului Municipal Targu Jiu va fi scoasa la vanzare

Nocturna Stadionului Municipal Targu Jiu va fi scoasa la vanzare de catre Primaria Municipiului Targu Jiu, dupa inceperea lucrarilor la noua arena sportiva.

FOTO Cele mai noi premiere cinematografice vor putea fi vazute la Targu Jiu. Cinema City si-a deschis oficial portile

Astazi a fost taiata panglica Complexului cinematografic din incinta mall-ului din municipiul Targu-Jiu, care si-a deschis oficial portile.

Scandalul sexual de la Penitenciarul Targu Jiu, in atentia Avocatului Poporului

Scandalul sexual de la Penitenciarul Targu Jiu se va afla in atentia Avocatului Poporului. Mai multe fotografii din interiorul penitenciarului in care apar detinuti in ipostaze sexuale au ffost publicate de tabloidul Libertatea.

Aproape jumatate dintre persoane inhumate in Cimitirul Municipal Targu Jiu sunt neidentificate

Aproximativ 45% dintre persoanele inhumate in Cimitirul Municipal Targu Jiu sunt necunoscute, astfel ca mormintele sunt anonime, pentru nu se cunosc persoanele care sunt ingropate.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a declansat o ancheta la Penitenciarul Targu Jiu, dupa ce tabloidul Libertatea a scris despre orgii sexuale organizate de detinuti

Avocatul Poporului, institutie condusa de Victor Ciorbea, informeaza marti, intr-un comunicat, ca s-a sesizat din oficiu si efectueaza o ancheta cu privire la conditiile de detentie si anumite fapte ce s-ar fi petrecut in Penitenciarul Targu Jiu. Sesizarea din oficiu vine dupa cateva articole publicate de tabloidul Libertatea despre presupuse orgii sexuale organizate de detinuti. Avocatul Poporului, singura institutie care poate contesta la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta ale Guvernului, s-a autosesizat in urma unui material publicat de un tabloid, insa nu s-a sesizat in alte spete, precum ordonanta care a permis migratia alesilor locali, in ciuda sesizarilor venite din partea societatii civile, a presei sau a partidelor.

Ancheta la Penitenciarul Targu Jiu, dupa aparitia unor poze cu detinuti ce intretin relatii sexuale

Avocatul Poporului si Administratia Nationala a Penitenciarelor fac verificari la Penitenciarul Targu Jiu, dupa aparitia in presa a unor fotografii cu detinuti care intretin relatii sexuale, dorm mai.

FOTO VIDEO Magazinul oficial al echipei Pandurii a fost deschis astazi. Antrenorul Grigoras a primit un cadou neobisnuit de la presedintele Prunariu

Magazinul oficial al echipei Pandurii Targu Jiu a fost deschis astazi, in prezenta oficialilor clubului, jucatorilor, antrenorului Petre Grigoras si a unui oaspete de seama: Aurel Ticleanu, directorul Departamentului de scouting al Federatiei Romane de Fotbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )